Celebració dels 10 anys de l’ANC La Garriga

0

El proper cap de setmana, dissabte 29 i diumenge 30 d’octubre, commemorem el 10è aniversari de l’Assemblea de la Garriga, que va ser un dels primers municipis que es va constituir com Assemblea territorial. Des de llavors, les diferents juntes que hem estat al capdavant hem treballat per mantenir viu l’objectiu de la independència del nostre país.

A l’exposició que us proposem, s’hi podran veure fotografies i vídeos d’aquests 10 anys i diumenge, en Jordi Pesarorodona, actual vice-president de l’ANC, compartirà amb nosaltres la seva visió de la situació actual i el futur de l’Assemblea.

ANC La Garriga

Article anteriorEl Ball de Gitanes de la Garriga recupera la festa de la castanyada al municipi
Article següentFreddy Krueger aterra a l’Alhambra per la Castanyada
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.