El Ball de Gitanes de la Garriga recupera la festa de la castanyada al municipi

0

El Castanyot és el nom amb què l’entitat Ball de Gitanes de la Garriga hem batejat la festa de la Castanyada que està organitzant la colla i que es portarà a terme la nit del 31 d’octubre a Can Luna. 

L’associació de dansa tradicional hem impulsat l’acte amb el desig de recuperar la festivitat de la Castanyada al municipi, amb música i una gran festa, tal i com s’havia fet ara ja fa anys. Amb tot, l’acte té un altre objectiu clau pel Ball de Gitanes de la Garriga: aconseguir un primer impuls econòmic per tal de finançar les activitats de la colla. 

El Castanyot se celebrarà el proper dia 31 d’octubre a partir de dos quarts de dotze de la nit, a Can Luna, i comptarà amb l’actuació de tres punxadiscos (PD) i una sorpresa final que, de ben segur, farà gaudir als assistents a la festa. L’entrada és gratuïta i es realitzarà un servei de barra amb begudes a preus populars. 

Des del Ball de Gitanes de la Garriga s’anima a tothom a venir a ballar El Castanyot. US HI ESPEREM!

Ball de Gitanes La Garriga

Article anteriorOriol Junqueras visita la Garriga per la presentació de la candidata a l’alcaldia Dolors Castellà
Article següentCelebració dels 10 anys de l’ANC La Garriga
Tradició, música i festa. Omplim les places i els carrers de la Garriga per Carnestoltes. Grup de joves que volen tornar el Ball de Gitanes al poble

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.