Oriol Junqueras visita la Garriga per la presentació de la candidata a l’alcaldia Dolors Castellà

1

La presentació de Dolors Castellà com a candidata a l’alcaldia de la Garriga comptarà amb la presència d’Oriol Junqueras, president d’Esquerra Republicana de Catalunya. L’acte tindrà lloc el proper dimarts 25 d’octubre a Can Luna, a partir de les 19:30 h, i s’emmarca dins la preparació de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023.

L’alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà, exposarà a la ciutadania els motius pels quals es presenta a la reelecció dins de la voluntat de culminar del projecte iniciat el 2019. L’assemblea local d’ERC la Garriga va triar Castellà com a candidata el passat 27 de maig, a un any vista de les eleccions.

Oriol Junqueras clourà l’acte en el que és la seva primera visita a la Garriga després de la sortida de la presó, el juny del 2020. El president republicà va ser el condemnat amb la pena més alta per l’organització del referèndum d’independència de l’1 d’octubre del 2017.

ERC amb Acord

Article anteriorExposició a la Fundació Maurí: Les arrels mil·lenàries de la Garriga i el seu entorn
Article següentEl Ball de Gitanes de la Garriga recupera la festa de la castanyada al municipi

1 COMENTARI

  1. Ja he baixat el carro, de seguim-vos, les xerrades, soc gran i, mancat de salut, i seré en qualsevol mosca o mosquit o amb el cor ànims i endavant sempre. visca Calalunya!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.