Arrenca la temporada cultural de la FUMH amb Les Festes del Bosc

0

Divendres 30 de setembre la Fundació Universitària Martí l’Humà va inaugurar, amb la presència de l’alcaldessa de la Garriga, Sra. Dolors Castellà, l’exposició ‘La Garriga modernista més íntima‘. Aquesta exposició és el preludi d’un seguit d’actes de caire cultural que tindran lloc a la seu de la FUMH de Can Ramos el pròxim diumenge 9 d’octubre a les 10 h, que, sota el nom de “Les Festes del Bosc”, estan emmarcats en les Jornades Modernistes d’aquell cap de setmana.

Us oferirem, en el context de principis del segle XX, una conferència sobre el Teatre de natura; un recital de cançons d’època; lectura musicalitzada de poemes; una petita obra de teatre; ballada amb els combos de l’Aula de Música de la FUMH; i un taller de trencadís.

També hi trobareu l’esmentada exposició ‘La Garriga Modernista més íntima’, comissariada per La Filanda: presentem un recull de més de 20 peces que han estat recuperades per l’Associació La Garriga Modernista. la major part de les quals són de cotó, tot i que la peça estrella és una camisola de seda.

Fundació Universitària Martí l’Humà

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.