Estrena de la pel·lícula d’animació ‘La barca del vent’, amb espectacle participatiu, al Cinema Alhambra

0

La barca del vent. Noa i altres contes és un conjunt de 5 curtmetratges plens d’originalitat i sensibilitat plàstica de l’animació franco-danesa contemporània:

  • Fora de pista (Hors piste) de Léo Brunel, Loris Cavalier i Oscar Malet
  • Patouille i les llavors de paracaigudes (Patouille, des graines en parachute) d’ Inès Bernard-Espina, Mélody Boulissière i Clémentine Campos
  • Gotes (Dråberne) de Sarah Joy Jungen i Karsten Kjærulf-Hoop
  • Maïja (Maïja) d’Arthur Nollet, Maxime Faraud, Mégane Hirth, Emma Versini, Julien Chen i Pauline Charpenti
  • La barca del vent (Moules frites) de Nicolas Hu

Un equip de rescat que s’enfronta als desafiaments de l’alta muntanya en operació de salvament a Fora de pista, el meravellós descobriment que fan de les plantes Patouille i Momo a Patouille i les llavors de paracaigudes, la comunitat de gotes que persegueixen els núvols per convertir-se en aigua a Gotas, la nena de les illes del nord que espera que el seu pare torni a feinejar al mar a Maïja, i Noa, la nena nouvinguda a l’illa de Bénac’h que persevera per superar les diferències socials transformant-se en una petita heroïna contemporània a La barca del vent.  Totes elles i ells són protagonistes de narracions sensibles, animacions riques i aventures de totes les mides.

El film és un cant a la diversitat estètica que ens porta de viatge per diferents paisatges físics i emocionals des d’on apreciar la grandesa de la natura i la necessitat de viure en concòrdia.

La barca del vent. Noa i altres contes inaugura una sèrie de tres programes de curts. Cada un d’ells inclou un migmetratge protagonitzat per una nena d’edat prepúber, i conformen una trilogia d’històries iniciàtiques d’heroïnes contemporànies que veuran la llum al llarg de 2022 i 2023.


A la Garriga, aquesta estrena anirà acompanyada d’un espectacle participatiu, un nou programa anomenat Kinoestrena: salpem rumb a les històries i la canalla amb els seus familiars podran participar en la transformació del pati de butaques en un oceà en moviment on navegar.

On i quan tindrà lloc la Kinoestrena?

Cine Alhambra. Diumenge 2 d’octubre, a les 16:00 h

KINOESTRENA: Un espectacle participatiu

Una sèrie de cinemes catalans acolliran aquesta estrena amb sessions espectaculars de Kinoestrena. Actrius, músics, cantants i titellaires dinamitzen aquestes activitats, on es desplega l’imaginari de la pel·lícula abans i després de la seva projecció. És una proposta juganera per a nens i nenes i les seves famílies per viure el cinema des d’altres disciplines artístiques. És una nova proposta de la distribuïdora Pack Màgic, cinema infantil, tranquil i en català.

Pack Màgic

Article anteriorQuim Torra inaugurarà el curs d’enguany de l’AUA
Article següentDemanem la suspensió de la consulta ciutadana per adjudicar el nom U d’Octubre a un espai de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.