Ordre del dia del Ple municipal de setembre de 2022

0
Fotografia del Ple municipal de maig 2021 - Autor: Ajuntament de la Garriga

El dimecres 28 de setembre de 2022, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga a la Sala Polivalent de Can Luna, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. Qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta de la sessió anterior corresponent al Ple ordinari de data 27 de juliol de 2022. 

2. Donar compte al Ple de les RA i els acords de la JGL des del dia 18 de juliol al dia 18 de setembre de 2022. 

3. Donar compte al Ple de l’Informe de la Tresoreria relatius a la remissió de dades al Ministeri d’Hisenda de la morositat i període mitjà de pagaments a proveïdors (PMP) del 2on trimestre del 2022.

4. Donar compte al Ple dels informes de la Intervenció municipal relatius a la remissió de dades al Ministeri d’Hisenda i Funció Pública de l’execució del pressupost corresponent al 2n trimestre del 2022. 

5. Donar compte al Ple de l’aprovació de l’Avanç de Planejament del Pla d’Ordenació Urbanística municipal de l’Ametlla del Vallès.

6. Imposició de penalitats a la contractista de gestió de serveis públics de la piscina municipal. 

7. Aprovació de la modificació de crèdit número 2022/32. Modalitat suplement de crèdit finançat amb romanent de tresoreria per a despeses generals. 

8. Aprovació del Compte General de l’exercici 2021, integrat pel pressupost municipal de l’entitat i de l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació (OAMC). 

9. Aprovació definitiva de l’Estudi de detall de la Unitat d’Actuació UA-3 de la Garriga.  

10. Moció, que presenten els grups municipals d’ERC+Acord-AM i CUP-Amunt, per l’aprovació del manifest de l’acord social per l’amnistia i l’autodeterminació.

11. Moció, que presenten els grups municipals d’ERC+Acord-AM, JUNTS i CUP-Amunt, per exigir inversions pendents i millores al sistema de Rodalies.

12. Moció, que presenta el grup municipal del PSC-CP, contra l’ocupació il·legal d’habitatges als municipis de l’arc metropolità de Barcelona.

13. Precs i preguntes.

Article anteriorRecuperació dels goigs de Sant Roc de la Garriga
Article següentEl Ball de Gitanes de la Garriga escalfa motors per l’inici dels assajos aquest octubre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.