PFI i COM de l’EMAD construeixen una estructura en vímet inspirada en l’arbre per a l’entrada del centre

0

Fins demà, divendres 23 de setembre, l’alumnat del PFI, Auxiliar en treballs de fusteria i instal·lació de mobles i el del 1r curs del cicle Creació d’Objectes i Moble, COM, construeixen en l’entrada del centre una estructura inspirada en l’arbre a partir d’un material atemporal com el vímet.

Per fer-ho, comptem amb el suport d’en Joan Farré de Pont de Querós, empresa especialitzada en la inclusió de fibres vegetals com el vímet. I, com diuen a la seva web, perquè el seu ús permet dissenyar solucions naturals, sostenibles, verdes i funcionals per a projectes d’urbanisme, arquitectura, paisatgisme i interiorisme. 

El taller s’emmarca en l’objectiu del centre de conscienciar el nostre alumnat sobre els reptes creixents de sostenibilitat i eficiència energètica incorporats en el procés de disseny i construcció.

El projecte també està pensat perquè l’alumnat es cohesioni, aprengui a treballar en equip per, junts, assolir un mateix propòsit, una estructura que farà ombra i contribuirà a la millora de l’entrada del centre.

La finalitat dels estudis de l’EMAD que tenen com a denominador comú la fusta i tenen com a finalitat formar professionals polivalents amb capacitat d’intervenir en els processos de disseny i construcció d’elements ajustats a les necessitats amb un enfocament innovador. És per això que els continguts del cicle s’actualitzen constantment a la demanda d’empreses, estudis i tallers tenint en compte les noves prestacions de la fusta en els processos de construcció sostenible.

 

EMAD Escola Municipal d’Art i Disseny

Article anteriorLa gent, al centre del projecte republicà
Article següentRecuperació dels goigs de Sant Roc de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.