65è Aplec de la sardana de la Garriga

0

Aquest dissabte 10 de setembre, l’Agrupació Sardanista la Garriga organitza l’edició 65 del tradicional Aplec sardanista de la població. La vetllada començarà a partir de les 8 del vespre al Passeig, davant del Patronat, a càrrec de la cobla Mil·lenària, expressament vinguda des de Perpinyà. A continuació s’hi afegirà la cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona per dur a terme la segona part de l’aplec. Les 2 cobles tocaran conjuntament la sardana ‘La Garriga’ del compositor Francesc Mas Ros. També hi haurà una sardana de concurs de colles improvisades amb premis per a totes les colles participants.

Un dels moments més esperats de l’aplec serà l’estrena de la sardana que sota el títol de ‘Can Compte’, el tenora i compositor Enric Ortí ha dedicat al garriguenc Josep Nicolau i Estol i que estrenarà la cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona.

A mitjanit tindrà lloc el tradicional homenatge a la Senyera amb l’Ofrena floral d’entitats i partits, la lectura del manifest i el cant dels Segadors organitzat conjuntament amb Òmnium Cultural.

Una de les novetats de l’aplec d’enguany és que, després de l’homenatge, la cobla Sant Jordi interpretarà un seguit de pasdobles catalans per ballar en parella i l’organització obsequiarà els presents amb coca i cava. Tots aquells que vulguin sopar a l’aplec ho podran fer a la botifarrada que, a preus populars, oferirà l’Agrupació Sardanista juntament amb el servei de bar. En cas de pluja l’Aplec es durà a terme al pavelló de Can Noguera.

Agrupació Sardanista de la Garriga

Article anteriorL’11 de setembre i l’1 d’octubre ens agafen en mal moment?
Article següent10 raons per anar a la manifestació de l’11S
L'Agrupació Sardanista la Garriga fomenta la sardana i la música de cobla al nostre poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.