10 raons per anar a la manifestació de l’11S

0

Des de l’ANC del Vallès Oriental es va preparar la llista de 10 raons per anar a la manifestació de l’11 de setembre que teniu a continuació, però després de les últimes declaracions del president Aragonès, hem volgut fer un petit afegitó.

El missatge del president Aragonès insta a la desmobilització. Si el nostre govern està lliure de pressió, té més comoditat per mantenir-se en l’autonomisme. Per això hem de seguir pressionant-lo. Per quin motiu els polítics van organitzar el 9-N i després l’1-O? Únicament i exclusiva per la pressió del poble. Recordeu Carme Forcadell, aleshores presidenta de l’ANC, dient: “president, posi les urnes”. Sense les mobilitzacions dels últims anys no s’hauria aconseguit internacionalitzar el conflicte i ara, a causa de la Covid i del desencís dels polítics, no ens podem desinflar i enviar el missatge que el problema s’ha acabat. Hem de revertir-ho!

No ens pot fer mandra lluitar per la independència del nostre país! La nostra presència és indispensable per demostrar que no ens rendim! Ajuntem-nos família, amics, companys de lluita i participem a la manifestació més important del nostre moviment! Celebrem la Diada de la millor manera que sabem!

ANC La Garriga

10 RAONS PER ANAR A LA MANIFESTACIÓ DE L’11S
  1. PER RESPECTE A TOTS ELS QUI VAN PERDRE LA VIDA EL 1714 LLUITANT PER ACONSEGUIR LA LLIBERTAT DEL NOSTRE PAÍS.
  2. PER RESPECTE A TU MATEIX. VALORAR LA IMPORTÀNCIA DE LA TEVA PRESÈNCIA ÉS VALORAR-TE COM A CIUTADÀ. NO ETS UN COS QUE HI VA PER FER DE COMPARSA I PROU, ETS UNA PERSONA QUE PROTESTA I HI HAS DE PODER SER COMPTAT.
  3. PERQUÈ TENS DRET A MANIFESTAR-TE, UN DRET TAN ABSOLUT QUE FINS I TOT ABASTA EL DRET A NO PARTICIPAR-HI. JA QUE EL TENS, PAGA LA PENA RENUNCIAR-HI?
  4. PERQUÈ EL DRET A MANIFESTAR-TE I A PROTESTAR NO EL POT EXERCIR NINGÚ MÉS QUE NO SIGUIS TU I L’HEM D’EXERCIR SEMPRE QUE PUGUEM, ON SIGUI I QUAN SIGUI.
  5. PERQUÈ SI HI VAS ESTÀS DIENT ALS NOSTRES POLÍTICS, AQUESTS QUE ENS HAN DECEBUT TANT, QUE ENCARA HI SOM, QUE ENCARA TENIM GANES DE LLUITAR I QUE SI CAL ELS PASSAREM PER SOBRE. RECORDA EL 2012. 
  6. PERQUÈ HEM DE RECORDAR ALS NOSTRES POLÍTICS QUE HI HA UN 52% INDEPENDENTISTA AL PARLAMENT I QUE TENEN L’OBLIGACIÓ DE FER EFECTIU EL MANDAT DEL PRIMER D’OCTUBRE. POSEM-LOS TANTA PRESSIÓ COM PUGUEM.
  7. PERQUÈ LES MANIFESTACIONS DE L’11S NO HAN SIGUT POSADES EN ESCENA INÚTILS I INEFICACES, COM DIUEN ALGUNS. EL QUE HEM FET FINS AVUI HA SIGUT DEMOSTRAR QUE LA FORÇA DE LA GENT HA PROPICIAT QUE CATALUNYA ESTIGUI A L’AGENDA INTERNACIONAL.  
  8. PERQUÈ NO ANANT-HI ESTEM FENT CONTENTS A ALGUNS POLÍTICS CATALANS I A LA MAJORIA D’ESPANYOLS, QUE VOLDRIEN PODER DIR QUE ELS CATALANS JA ES CONFORMEN AMB L’AUTONOMIA QUE TENEN. ESPANYA ESTÀ JUGANT MOLT BÉ LES SEVES CARTES DAVANT D’EUROPA. NOMÉS QUE UN POLÍTIC FACI AQUESTA LECTURA SOBRE UNA BAIXA PARTICIPACIÓ JA N’HI HAURÀ PROU. ELS DONARÀS AQUEST GUST?
  9. PER CONTINUAR DEMOSTRANT AL MÓN QUE LA NOSTRA LLUITA ÉS FERMA. SI ELS INDEPENDENTISTES DEIXEM DE SORTIR AL CARRER PER RECLAMAR LA INDEPENDÈNCIA, EL MISSATGE QUE DONAREM AL MÓN ÉS QUE ENS HEM RENDIT.
  10. PER CONTINUAR PLANTANT CARA AL REGNE D’ESPANYA. ENS DIUEN QUAN HEM DE VOTAR; POSEN I TREUEN PRESIDENTS QUAN VOLEN; ENS DIUEN QUI POT VOTAR AL PARLAMENT I QUI NO, S’ATREVEIXEN A REGULAR LA LLENGUA QUE HEM D’EMPRAR A L’ESCOLA… ENS MANIFESTEM PER PROTESTAR PER TOTS AQUESTS GREUGES I MÉS. SI NO EN SOM MOLTS, SI ELS INDEPENDENTISTES ENS QUEDEM A CASA, ELS ESTEM OBRINT LA PORTA A MÉS PROHIBICIONS I A MÉS RETALLADES DE DRET. I HAURAN GUANYAT.
Article anterior65è Aplec de la sardana de la Garriga
Article següentTornen les havaneres per la Diada
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.