Agraïment pel Sopar Solidari

0
Fotografia de Ramon Ferrandis

Com a entitats organitzadores del Sopar Solidari del proppassat dia 1 de juliol, Àgora, ANC de l’Ametlla, ANC de la Garriga i Consell Local per la República La Garriga, volem fer arribar el nostre agraïment a totes les entitats i comerços que van col·laborar-hi i a les persones que hi van assistir o contribuir amb la compra de tiquets de fila zero.

En total, 44 comerços i entitats de la Garriga van fer obsequis i aportacions per al sorteig i 202 persones van assistir al sopar.

L’acte va comptar amb la presència del Molt Honorable President Quim Torra, acompanyat per la llavors consellera i ex alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, l’alcaldessa actual de la Garriga, Dolors Castellà, i membres d’associacions en defensa dels joves imputats, com son Arrels-Alerta, Querellants, Escamots-Motards. L’acte va ser conduit pel Víctor Rodríguez i Pepe Fajula va moderar els parlaments.

El total de diners recaptats ha estat de 1.467,84 €, que s’ingressaran a la caixa de solidaritat per als represaliats per fer front a les despeses judicials que se’n derivin.

Una vegada més, el poble de la Garriga ha mostrat el seu compromís i solidaritat en la lluita contra la repressió.

Gràcies a tothom! No ens aturarem!

Fotografia de Ramon Ferrandis


Àgora, Consell Local per la República La Garriga, ANC de l’Ametlla i ANC de la Garriga

Article anteriorPosició de Junts sobre les urgències del CAP
Article següentEl barri de Sant Roc recupera la seva festa
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.