Projecte Mexcla’t et proposem divertir-te!

0

Acaba la Ruta del Pintxo, deixem les tapes, però no la diversió! Aquesta Festa Major, des de Projecte Mexcla’t hem decidit que no volem que descansis! I per això et proposem diferents activitats per a totes les edats i públics!

Comencem el divendres 29 repetint la holi de Festa Major. Aquest any traslladem aquesta festa per a no fer-la coincidir amb el Torneig d’Estiu i ens anem al pàrquing del Pavelló de can Noguera. Una activitat familiar que sempre ha tingut molt d’èxit i que servirà per a pintar-nos de colors per celebrar l’inici de la Festa Major de la Garriga!

Posteriorment, ens traslladem al Pati de Can Luna per a convertir-lo en Territori Mexcla’t! Dissabte 30 a les 12 h tenim el primer vermut, amb un tast sensorial de vins i productes de proximitat

Aquesta activitat té un cost de 20 €. La Marta, de Vi i Companyia, dirigirà aquest tast que acompanyarem amb productes de proximitat: embotits de La Perla Cansaladeria, tomàquets de la Masia Can Sunyer i Oli de Vera de Can Nualart, per a estrenar una activitat dirigida a un públic que aposti per la qualitat dels productes de proximitat i qualitat.

I a la nit… DesafiaLaMent a la seva 10a edició! El concurs d’amics, famílies, compis de feina… on tothom ve amb ganes de passar-ho bé. I com que és la 10a edició ho hem volgut celebrar amb pastís d’aniversari i festa amb Dj Jordi Gudbit i una barra de còctels i sopar, per fer temps fins els concerts de l’espai de nits, que tindrem ben a prop de Can Luna!

Diumenge ens llevarem amb el Concurs de Pintxos Populars, on podrem crear els nostres pintxos particulars i simular als grans restauradors del nostre municipi que han participat a les diferents edicions de la Ruta del Pintxo de la Garriga! 

I ja està? Doncs no! Mentrestant La LolaVan ens posarà música en el vermut musical on podràs gaudir amb montaditos, birres, vermuts i la bona música d’aquest set de DJ!

Va, anima-t’hi i participa a alguna de les activitats que t’oferim per Festa Major!

Projecte Mexcla’t

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de juliol de 2022
Article següentReclamem la reobertura de les urgències nocturnes al CAP de la Garriga
Associació de la Garriga, que té com a objectiu treballar contra l'exclusió social i organitzar activitats de lleure

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.