Ordre del dia del Ple municipal de juliol de 2022

0
Fotografia del Ple municipal de maig 2021 - Autor: Ajuntament de la Garriga

El dimecres 27 de juliol de 2022, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga a la Sala Polivalent de Can Luna, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. Qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta de la sessió anterior corresponent al Ple ordinari de data 29 de juny de 2022

2. Donar compte al Ple de les RA i els acords de la JGL des del dia 20 de juny al dia 17 de juliol de 2022.

3. Donar compte al Ple del Pla Anual de Control Financer (PACF) de l’exercici 2022.

4. Determinació de les festes de caràcter local per l’any 2023.

5. Ratificació de la resolució d’alcaldia ALC/1263/2022 per tal que l’Ajuntament de la Garriga comparegui com a part interessada en el recurs contenciós administratiu interposat contra l’aprovació definitiva de la “Modificació puntual del Pla general d’ordenació referent al sector B4 Can Poi de la Garriga”.

6. Aprovació de la modificació definitiva del contracte de serveis de neteja de les dependències municipals.

7. Aprovació del restabliment de l’equilibri econòmic de la concessió de gestió de serveis públics de la piscina municipal com a conseqüència de les pèrdues ocasionades per la COVID19.

8. Incoació d’expedient per imposició de penalitats a la contractista de gestió de serveis públics de la piscina municipal i deduir les possibles penalitats econòmiques que se’n derivin.

9. Aprovació de la modificació de crèdit número 2022/28. Modalitat Suplement de Crèdit finançat amb romanent de tresoreria per a despeses generals i baixes de crèdit.

10. Aprovació modificació ordenança fiscal T06, reguladora de la taxa per llicències urbanístiques.

11. Aprovació de l’inici d’expedient i creació de la comissió estudi per aprovar el Reglament de la marca col·lectiva Botifarra de la Garriga.

12. Aprovació de l’inici de l’expedient i constitució de la Comissió d’Estudi per la implementació del servei Punt TIC a l’Ajuntament de la Garriga. 

13. Aprovació del conveni per l’elaboració, concertació i execució i el finançament de polítiques públiques de turisme 2022-2025.

14. Moció, que presenta el grup municipal d’ERC+Acord-AM, de suport als jutges i jutgesses de pau. 

15. Moció, que presenta el grup municipal de CS, per l’estudi i creació de refugis climàtics a la Garriga. 

16. Moció, que presenta el grup municipal del PSC-CP, per reclamar una solució definitiva per a l’escola d’educació especial de Can Vila. 

17. Moció, que presenten els grups municipals del PSC-CP, CUP-Amunt i CS, per reclamar l’obertura de les urgències nocturnes al CAP de la Garriga i la millora del servei de pediatria.

18. Precs i preguntes.

Article anteriorCs presentarem una moció al proper Ple municipal per a la creació de refugis climàtics a la Garriga
Article següentProjecte Mexcla’t et proposem divertir-te!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.