Una Festa Major com les d’abans

0

Els calorosos dies de juliol s’esmunyen ràpidament i ens acosten a la que segurament és la festa més esperada, participada i transversal de l’any: la Festa Major. Encerclada en vermell al calendari dels garriguencs, aquest 2022 recuperarà el format previ a l’aparició del Coronavirus, sense restriccions sanitàries.

28, 29, 30, 31 de juliol… i 3 d’agost

El pregó que donarà el tret de sortida a l’edició d’enguany serà pronunciat per la xef Maria Nicolau (que ja sembla tenir-lo ben preparat) i el seguiran tota una currua d’activitats, encapçalades pel correfoc, el correaigua i un concert a la plaça de l’Església dels Místics, clàssic grup de rock garriguenc. A partir d’aquí, més i més música, sopars populars, teatre, jocs infantils, mil i un espectacles i la recuperació de l’espai La Doma, que completarà la seva oferta nocturna amb una zona gastronòmica amb caravanes de menjar.

Així doncs, us convidem a fullejar el programa de Festa Major 2022 i participar activament de la multitud d’activitats proposades pel consistori i les diverses entitats del poble.

Article anteriorRomeva, a la Garriga: “Les mesures que demanen responsabilitat, s’entenen si hi ha resultats”
Article següentCs presentarem una moció al proper Ple municipal per a la creació de refugis climàtics a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.