La Saligarda torna al seu format original

Enguany tindrà lloc del 21 al 24 de juliol a la plaça del Silenci de la Garriga

0

La festa major popular de la Garriga tornarà el cap de setmana del 21 al 24 de juliol al seu emplaçament original i més emblemàtic, la Plaça del Silenci. Després de més de dos anys de pandèmia i restriccions en actes culturals i festius, la Saligarda recupera el seu format inicial, sense restriccions d’aforament i amb programació de dia i de nit.

Durant tot el cap de setmana diverses entitats del poble com Pedalem, El Brou del Mestre, La  Garreggae, El Cau, Geganters, El Front Diabòlic, El Far, La Garriga Sound System, el Centre Excursionista Garriguenc, l’Agrupació Sardanista o l’Ateneu el Safareig, entre d’altres, duran a terme activitats de tot tipus i per a totes les edats.

Aquesta edició començarà dijous amb una xerrada sobre Palestina a càrrec de l’Ateneu Popular del poble, i a les cinc de la tarda de divendres es donarà el tret definitiu de sortida de la festa amb el PD Lefert i una tabalada que donarà pas al pregó. A la nit es comptarà amb diferents actuacions musicals com la de Miqui Puig.

Dissabte, entre d’altres propostes, tindrà lloc un torneig de Magic i altres jocs de taula, el mercat de segona mà i durant l’hora del vermut hi haurà un concert a càrrec de la garriguenca Joana Voisin. Sardines en llauna faran moure petits i grans a la tarda i The Cabrians i Lairenal seran uns dels protagonistes dels concerts de nit.

Diumenge començarà sobre rodes amb una pujada a Sant Cristòfol amb bicicleta, i el dia seguirà amb el ja tradicional concurs de paelles al migdia. A més, durant tot el dia hi haurà activitats ja habituals com el concurs de llançament de pinyols, el concurs de menjar flams o la tirolina del Centre Excursionista. Finalment, els tres dies de festa acabaran amb un sopar popular i un concert de Marcel Marimon.

Es podrà consultar tota la programació a les xarxes socials de la Saligarda i als programes de mà que es repartiran properament al veïnat.

Saligarda La Garriga

Article anteriorRaül Romeva participa dijous en un col·loqui sobre medi ambient a la Garriga
Article següentRomeva, a la Garriga: “Les mesures que demanen responsabilitat, s’entenen si hi ha resultats”
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.