La Garriga, a la Via Pirinenca

0

Cinc membres del Centre Excursionista Garriguenc (CEG), en Jesús Ibañez, en Jaume Pou, en Jaume Garriga, en Bernat Puigdomènech i en Miquel Puigdomènech, van pujar divendres 1 de juliol al Puigsacalm per encendre el Farell al cim durant tota la nit en motiu de la Via Pirinenca.

La Via Pirinenca ha estat un projecte compartit entre l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i Gure Esku Dago (al País Basc) i l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM), que ha fet possible il·luminar més de tres cents cims de tot el Pirineu i dos a Mallorca per reivindicar el dret a l’Autodeterminació dels pobles i reclamar l’atenció de la comunitat internacional a través d’un documental filmat que es presentarà a certàmens internacionals.

L’ANC de la Garriga va col·laborar amb l’apadrinament del Puigsacalm i el Centre Excursionista de la Garriga va fer possible la seva il·luminació. L’acte principal de la via, es va fer a Guils de Cerdanya.

Ha estat un acte de compromís, complicitat i col·laboració. Des de l’Assemblea de la Garriga volem fer arribar el nostre agraïment a totes les persones que ho han fet possible, especialment als membres del Centre Excursionista de la Garriga i a aquells que van fer aportacions el dia que es va presentar el projecte al cinema Alhambra amb la projecció del documental Llum i llibertat.

ANC La Garriga

Article anterior40 anys del Barri de Montserrat de la Garriga
Article següentCinema de comèdia en la seva màxima esplendor a La Garrissa
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.