40 anys del Barri de Montserrat de la Garriga

0

L’any 1982 s’organitzava per primer cop al nostre poble, la Festa del barri situat més al sud de la Garriga. Naixia, per impuls d’una petita comissió de veïns, la Festa del Barri de Montserrat i, amb ella i de bracet, un barri que amb els anys ha anat creixent com ho ha fet, també, la festa i el poble.

40 anys de celebració continuada, a finals d’abril, d’una festa avui més que consolidada i esperada tant pels veïns com per bona part dels garriguencs que la gaudeixen i en prenen part activament. I n’estem molt contents.

Per això, la junta actual volem donar les gràcies a totes les persones que any rere any han col·laborat en fer-la possible, començant per les famílies que la van fundar i seguint per totes les persones que n’han format part a les diferents juntes al llarg d’aquestes quatre dècades. Volem agrair també a totes les empreses, botigues, entitats i institucions com l’ajuntament que han ajudat a que, any rere any, sigui una realitat, fins i tot en temps de pandèmia. I alhora, volem tenir un record per tots aquells que ja no són entre nosaltres i que tant han fet pel barri i, especialment, per la seva festa.

El barri té la capelleta de la Moreneta al bell mig de la plaça, una capella que l’any 2003 va ser construïda i pagada per subscripció popular. Enguany, 40 anys després, la talla ha estat restaurada i prop de 100 persones hem tornat a Montserrat per celebrar-ho, essent rebuts pel Pare Abat. Hem fet una gran festa i, al desembre, tornarem a fer el pessebre per celebrar Nadal.

El poble i el barri han crescut, però l’esperit veïnal, de trobada i de fer festa al carrer i alhora, de vetllar per les necessitats del Barri ha continuat des del primer dia.

Visca el barri de Montserrat de la Garriga!

Junta del Barri de Montserrat de la Garriga

Article anteriorSopar solidari pels represaliats de les protestes post-sentència
Article següentLa Garriga, a la Via Pirinenca
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.