Sopar solidari pels represaliats de les protestes post-sentència

0

El proper divendres dia 1 de juliol, tindrà lloc al Passeig de la Garriga un sopar en solidaritat amb els represaliats de les protestes posteriors a la sentència que va acabar amb els l’empresonament dels polítics catalans implicats en el Primer d’octubre. L’acte comptarà amb la presència del MHP Quim Torra i de Jordi Pesarrodona.

Encara es poden adquirir tiquets pel sopar a La Vienesa del centre i a la Carnisseria Valldoriola. Col·labora per donar suport als  represaliats de les protestes post-sentència! Els diners recollits s’ingressaran a la caixa de solidaritat.

  • Lloc: Passeig de la Garriga
  • Hora: a les 19:30 h
  • Dia: Divendres 1 de juliol de 2022

Entitats Organitzadores: Àgora, Consell Local per la República La Garriga, ANC de l’Ametlla i ANC de la Garriga

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de juny de 2022
Article següent40 anys del Barri de Montserrat de la Garriga
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.