Recuperem Corpus

Des de Junts per la Garriga apostem per la recuperació, també cultural, de la Garriga

0

Després de dos anys sense gaudir-ne plenament, ara sí, recuperem Corpus. La festa de referència de la Garriga representa l’acte de cultura local més rellevant del municipi i una bona oportunitat per projectar el turisme de proximitat. Una de les festes tradicionals que ens permet retrobar-nos a les places i carrers, amb una participació de tots els garriguencs i garriguenques. I també resulta una oportunitat per les nostres floristeries, restauradors i comerços per mostrar el nostre dinamisme i implicació amb el poble.

El Corpus d’enguany, a més, té una rellevància addicional després de dos anys de no haver fet una festa amb tota la brillantor habitual. Per tant, és una gran ocasió per tornar la festa al carrer i participar-hi col·lectivament. Us convidem a fer-ho i engalanar els vostres balcons!

Per aquests motius volem felicitar l’associació de Corpus, les entitats, floristeries i veïns que heu fet possible aquesta edició tan esperada de la festa més bonica de la Garriga.

Des de Junts per la Garriga apostem per la recuperació, també cultural, de la Garriga. Una recuperació que entenem que ha d’impulsar l’associacionisme garriguenc amb la col·laboració de l’Ajuntament,  dotar-lo dels recursos necessaris. El teixit cultural i associatiu de la Garriga és molt ric i fomenta la cohesió entre els veïns i la societat en general. 

Us desitgem que gaudiu de la festa de Corpus!

Us podeu adreçar a nosaltres a través de les nostres xarxes (@juntsxlg), correu electrònic lagarriga@junts.cat o via WhatsApp al 656349044.

Junts per la Garriga

Article anteriorRuta de disseny en La Nit dels Aparadors
Article següentProhibit fer fogueres i llençar coets fins el 15 de setembre
Treballem pel nostre poble. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.