Ruta de disseny en La Nit dels Aparadors

0

El 17 de juny, fins a les 12 de la nit, dins La Nit dels Aparadors, hi ha prevista una ruta de disseny pels establiments de la Garriga on es podran observar les peces desenvolupades en el cicle formatiu de Creació d’Objecte i Moble, COM, de l’EMAD.

Un dels valors de l’EMAD és la professionalització del seu l’alumnat i una de les millors maneres d’aconseguir-ho és veient quines són les necessitats més properes, en concret les dels veïns de la Garriga. Aquest coneixement de primera mà els permet dissenyar i construir elements que aportaran solucions creatives i ajustades a l’ús que han de proporcionar.

Es tracta de les obres finals de cicle de l’alumnat de 2n de COM. Són mobles expositius creats per a El Nou Trull, la llibreria Strogoff, La Circular garriguenca, Eugènia Andreu, Serveis fotogràfics i la perruqueria Pura Esencia, entre d’altres. El cicle formatiu té com a objectiu formar professionals polivalents amb coneixements relatius al desenvolupament de projectes de disseny: ideació, maquetes, plànols amb eines digitals de l’entorn Cad i construcció de prototips en el taller de creació d’objectes i mobles.

Per dinamitzar aquest acte, l’EMAD ha demanat col·laboració a La Filanda, espai de creació, que està treballant juntament amb l’Asil Hospital de la Garriga i la Biblioteca Núria Albó en el Club de Lectura “4 ulls”.

EMAD Escola Municipal d’Art i Disseny

Article anteriorLa festa de Corpus recupera la normalitat i incorpora novetats
Article següentRecuperem Corpus
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.