L’EMAD promou que la Garriga aculli una projecció de 7 documentals de la II i III Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania

Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), amb el suport de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de la Garriga (EMAD) i l’Ajuntament de la Garriga, organitzen el proper dimecres 1 de juny, a les 19 h, al centre sociocultural Can Luna, l’activitat “Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania, on the road”, una jornada cinematogràfica dedicada al món de l’artesania

0

El centre sociocultural Can Luna de la Garriga, acollirà el proper dimecres 1 de juny, a les 19.00 hores, la jornada cinematogràfica “Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania, on the road”, amb la projecció de 7 documentals que han format part de la II i III Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania. 

La Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania és una iniciativa que enguany arribarà a la seva 4a edició i que impulsa Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat amb l’objectiu de projectar, impulsar i donar a conèixer el món de l’artesania en diversos formats audiovisuals.

L’activitat “Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania, on the road” que arriba a la Garriga, està organitzada per Artesania Catalunya del CCAM, amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de La Garriga (EMAD), i el suport de l’Ajuntament de la Garriga

En la jornada es podran visualitzar aquestes 7 peces audiovisuals:

  • “Pedro Sañudo, la història d’un artesà”, de Sue Wetjen.
  • “Entre Redes, projecte de final de grau de la dissenyadora Amalia Puga.
  • “El Paper, meravellosa invenció, dirigit per Lluís Jené.
  • “Toca’m la Fibra”, curtmetratge documental dirigit per Olga Segura.
  • “GLASS”, dirigida per Martí Cruz.
  • “Laborda”, dirigit per Pablo Garcia i produït per la Federación de Organizaciones Artesanas de Castilla y León (FOACAL).
  • “Master Artcraft Perfumer”, peça de la videomaker Andrea Rigalós.

L’activitat està dirigida al públic en general i és gratuïta. Després de les projeccions, que duraran aproximadament una hora, es realitzarà un col·loqui titulat “El present i el futur en l’artesania”.

Aquest estarà moderat per Diana Martin, fotògrafa i Directora de La Filanda Espai de Creació i contarà amb la participació del responsable de l’àrea d’artesania del CCAM, Xavier Villas Balasch; del gestor cultural especialitzat en l’àmbit artesanal i audiovisual que ha comissariat la Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania, David Hierro Mariné; el mestre artesà del cuir, vicepresident de la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya i tercera generació del taller artesanal Sañudo, Julián Sañudo Zotes; amb la responsable de projectes de promoció de l’àrea d’artesania del CCAM, Marina Calls i Xart i la dissenyadora de producte, gestora de disseny i cap d’estudis de l’EMAD, Elisenda Puga i Mas.

Seguidament, se sortejaran il·lustracions sobre peces fetes pel dissenyador gràfic local i professor de l’EMAD, Josep Solé.

I per finalitzar tindrem un tast de l’artesana Maquis i un detall per tots els assistents.

EMAD Escola Municipal d’Art i Disseny

Article anteriorDolors Castellà repeteix com a alcaldable de la Garriga
Article següentDos exalumnes de l’EMAD, premiats a la 6a Edició del concurs Jordi Amat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.