Dolors Castellà repeteix com a alcaldable de la Garriga

La militància republicana dona el suport unànime a l’alcaldessa

0

L’assemblea d’Esquerra Republicana de la Garriga ha ratificat la candidatura de Dolors Castellà i Puig com a cap de llista a les eleccions del maig de 2023. L’actual alcaldessa, que era l’única que es postulava en el càrrec, ha rebut el suport unànime de militants i amics d’ERC, reunits en assemblea aquest divendres 27 de maig a Can Raspall de la Garriga.

Castellà, guanyadora de les eleccions de 2019, considera que cal continuar el projecte iniciat fa quatre anys, reforçar el suport republicà de la ciutadania i consolidar el model de poble sostenible, equitatiu i de qualitat de vida proposat fa tres anys. L’alcaldessa Dolors Castellà va fer un repàs dels diferents projectes transformadors assolits els tres anys de mandat des de totes les àrees, malgrat l’alentiment causat per la pandèmia i d’altres contratemps: la renovació del clavegueram del Barri de Montserrat, del Passeig i de la carretera Nova, la rehabilitació del Cementiri, el reasfaltat de molts carrers i noves voreres, la implantació de la recollida de residus Porta a porta, el nou Espai Jove, la consolidació de la Formació Ocupacional i els bons resultats del Servei Local d’Ocupació, la nova aplicació mòbil d’accés a la informació municipal i de participació, el parc ludicoesportiu de Can Terrers, la recuperació íntegra de Can Raspall com a edifici municipal, els reconeixements en govern obert i transparència… 

Per tot això es fa un balanç molt positiu del mandat, sobretot perquè l’equip de govern ha sabut afrontar “com ningú” les successives crisis viscudes a la Garriga: “Amb perseverança, tenacitat, treball en equip i molta fe en el bé comú per a tot el poble”. Per Castellà, el programa republicà per la Garriga és encara “un projecte inacabat” a causa de les adversitats sobrevingudes i perquè “la mirada és a llarg termini: “La pandèmia ens ha robat molt de temps i recursos”. 

De cara a les eleccions del 2023, considera que Esquerra serà “de ben segur” l’equip i el programa més engrescadors per a la ciutadania: “La gent ens demana que seguim, perquè “valora la capacitat de treball i de resposta de l’equip de govern, i aquest tarannà i la manera de fer política tan propera, republicana, feminista i transformadora”. Dolors Castellà considera que a causa de la bona feina s’han trobat, també ,amb una oposició més dura que en d’altres mandats: “En el fons és bo, perquè ens exigeix fer-ho més bé, però també demostra que ho estem fent molt bé”. Tot plegat, “ens ha carregat d’experiència. Hem après que allò que ens hauria d’unir, que és el bé comú i de la Garriga acaba essent susceptible de ser utilitzat per desgastar-nos”.

Amb tots aquests arguments, l’alcaldessa va demanar el suport de la militància, que li va respondre amb el vot unànime de l’assemblea.

ERC amb Acord

Article anteriorProjectem el documental Llum i Llibertat al Cine Alhambra
Article següentL’EMAD promou que la Garriga aculli una projecció de 7 documentals de la II i III Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.