Projectem el documental Llum i Llibertat al Cine Alhambra

0

Llum i llibertat és el testimoni d’una creació col·lectiva de gran força emotiva, quan el setembre de 2019 vàrem il·luminar els cims de Montserrat per mostrar la llum de llibertat que el Primer d’octubre va encendre el nostre poble. Va ser una nit plena de bellesa per proclamar la ferma decisió que Catalunya ha pres en la gesta inèdita del referèndum d’independència.

Ha plogut molt des de llavors, i una pluja ben bruta. Sembla que el menyspreu que com un fang ens cau a sobre infecta les nostres ferides i es vol fer nostre, però la llibertat sempre apunta endavant. En dies de dol, la llum d’aquella nit ens retorna l’orgull i la certesa.

L’excursionisme, l’alpinisme, l’escalada, sempre han estat a Catalunya una energia que ve de l’amor a la terra i ha marcat amb fites brillants cadascun dels passos endavant cap a la llibertat. Tots plegats ens mereixem aquest auto homenatge i ens convé.

El coratge i la il·lusió dels homes i dones de la muntanya tornarà a aixecar l’ànim, com ha fet sempre, per donar un senyal de cara al nord, en la Via Pirinenca. Aquest juliol, la col·laboració entre bascos i catalans dirà a Europa que l’autodeterminació dels pobles és un dret cabdal en el model de democràcia que oferim al món com a fita de dignitat.

  • Dia: Dimecres 1 de juny
  • Horari: 19:30 h
  • Lloc: Cine Alhambra de la Garriga

ANC La Garriga

Article anteriorFinal del concurs de grups novells
Article següentDolors Castellà repeteix com a alcaldable de la Garriga
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.