Commemoració de la figura de Manuel Raspall

Del 27 al 29 de maig, la Garriga commemora la figura de l’arquitecte Manuel Joaquim Raspall en motiu del seu naixement (24 de maig de 1877) amb un nou esdeveniment: “Llegat Raspall. Modernisme del Vallès”

0

Durant aquests tres dies, s’han programat xerrades i visites guiades per conèixer més a fons la vida i obra de Raspall, que va deixar la seva petjada a nombrosos municipis del Vallès (Cardedeu, Granollers, l’Ametlla, Figaró, les Franqueses, Caldes…), però signant la seva obra més rellevant i singular a la Garriga.

Entre aquestes activitats, destaca la taula rodona que tindrà lloc divendres 27 de maig titulada “Més enllà de Gaudí. Arquitectes modernistes de segona generació: Raspall, Muncunill, Balcells, Martinell”, que comptarà amb professionals experts i serà moderada per Carme Clusellas, Directora del Museu d’Art de Girona.

La intenció és que Llegat Raspall se celebri cada any, amb l’objectiu de créixer en nombre d’activitats i implicant altres municipis de la comarca.

OAMC de l’Ajuntament de la Garriga

Article anteriorXerrada, aquest dissabte, sobre la situació del català
Article següentFinal del concurs de grups novells
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.