Alumnes de l’EMAD fan donació de les seves peces de final de curs a l’Asil Hospital

1

Aquest dimecres 18 de maig a les 11:30 h s’ha fet un acte de presentació i donació de les peces del projecte Taula auxiliar del cicle formatiu de grau mitjà de Creació d’Objecte i Moble de les alumnes Mª del Mar Morilla i Sara Ruiz de l’EMAD Escola Municipal d’Art i Disseny als Jardins de la Fundació Asil Hospital La Garriga.

Les peces que es presenten són projecte de l’EMAD, on es treballa la transversalitat i el coneixement de diverses realitats apropant l’alumnat al veïnat de la Garriga.

En aquest cas l’ EMAD ha treballat amb els usuaris i professionals de la Fundació Asil Hospital La Garriga, realitzant diverses visites i entrevistes per a poder saber les necessitats concretes per resoldre i/o proposar un tipus de mobiliari que els sigui útil.

El cicle formatiu de grau mitjà de Creació d’objecte i moble té com a objectiu formar a futurs dissenyadors

L’EMAD és l’única escola d’Art i Disseny del Vallès Oriental i única de Catalunya que ofereix el Cicle formatiu de grau mitjà de Creació d’objecte i moble. Se centra en transmetre el procés de disseny necessari per crear una d’aquetes peces. La fusta és el nostre material per excel·lència i treballem el dibuix tècnic i artístic que, juntament amb maquetes i talla, es converteixen en eines de representació dels nostres dissenys.

Dissenys adaptats a l’usuari final que a través de l’entorn CAD detallem per acabar construint nosaltres mateixos a taller de fusteria.

Entenem el cicle com un trampolí cap al disseny de producte, d’interiors, escenogràfic… i qualsevol altra disciplina de disseny, ja que ens ajudarà a tenir una mirada transversal i polivalent.

L’EMAD obre les portes al poble amb diferents actes durant l’any

En aquest mes de maig ha realitzat exposicions com ara la dels tallers d’artístics d’adults a la Fundació Fornells Pla – Conxa Sisquella i l’exposició dels tallers dels infants a la Biblioteca Núria Albó.

El dia 1 de juny a les 19:00 h a Can Luna, l’EMAD i CCAM, Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, exposa la Mostra Internacional d’Audiovisual d’Artesania, juntament amb un col·loqui d’artesans i un piscolabis.

Durant la setmana del 13 al 17 de juny es portaran a terme les exposicions dels projectes finals de cicle de grau mitjà (Assistent al producte gràfic interactiu i Creació d’objecte i moble) i de grau superior (Gràfica Publicitària i Gràfica Interactiva) a Can Luna.

A més a més, fruit d’aquestes presentacions de projectes finals, s’està projectant una ruta de disseny per el proper dia 17 de juny a les 19:00 h davant de l’Ajuntament, coincidint amb La Nit dels aparadors a la Garriga, on s’exposaran peces realitzades pels alumnes en diferents negocis del poble com ara El Nou Trull, la llibreria Strogoff, La Circular, la botiga fotogràfica Eugènia Andreu i la perruqueria Pura Esencia entre d’altres.

Un dels valors que té l’EMAD és la de la professionalització dels seus alumnes i una de les millors maneres és la de fer conèixer les necessitats més properes dels veïns de la Garriga.

Per dinamitzar aquest acte l’EMAD ha demanat col·laboració a La Filanda, Espai de creació, que està treballant juntament amb l’Asil Hospital de la Garriga i la Biblioteca Núria Albó pel Club de Lectura “4 ulls”.

Aquest tàndem EMAD – LA FILANDA ja ha treballat en projectes com l’exposició KLEE al Teatre Auditori de Can Palots de Canovelles o la construcció de mòduls expositius… seguint la filosofia de crear teixit social.

EMAD Escola Municipal d’Art i Disseny

Article anteriorEstrena de “Calda, la primera gota”, una cantata sobre la història de la Garriga
Article següentNova activitat a la biblioteca per als més petits
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

  1. M’agrada molt el gest de la donació de les peces fetes de l’Imad de La Garriga per l’Asil Hospital, respecte i estimació del jovent per la Gent Gran de La Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.