‘La Mama Muu torna a casa’ s’estrenarà a l’Alhambra el dia 21

0

El dia que una cigonya viatgera arriba a la granja, la Mama Muu es planteja una pregunta: “On és casa meva realment?” Com pot saber del cert que el seu prat i la granja on viu són realment casa seva? Podria ser que hi hagués algun altre lloc encara millor en la immensitat del món? El Corb intenta explicar a la seva amiga que no sempre es viu millor als camps dels altres. Però a vegades un s’ha de perdre per tornar a trobar el camí cap a casa.

A través de las aventures de la Mama Muu i el Corb es mostren molts dels aspectes de l’amistat, la gestió de la gelosia, l’aprenentatge de la diversitat, el sentit de pertinença i, per sobre de tot, la lleialtat. El film conté en la seva senzillesa una gran profunditat.

“A primera vista, La Mama Muu torna a casa és una història sobre què passa entre dos grans amics, la Mama Muu i el Corb, quan algú altre arriba a la granja, la Cigonya. Però també és una reflexió filosòfica sobre què fa que ens sentim a casa. Una llar és el lloc en què vivim, o bé és alguna cosa més?”, apunta Peter Arrheniu, guionista de la pel·lícula.

La Mama Muu torna a casa està basada en els llibres i cançons sobre Mamma Moo and the Crow creats per Jujja i Tomas Wieslander amb il·lustracions de Sven Nordqvist i el guió de Mamma Moo and the Crow out in the world de Jujja Wieslander.

La podreu veure al Cine Alhambra de la Garriga el proper dissabte 21 de maig, a les 16 h, en el marc de Kinoestrena, Un espectacle musical.

Pack Màgic

Article anteriorPorta a porta sí, però no així
Article següentL’alta eficiència es diu, ara mateix, Porta a porta
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.