Arriba la Línia Puiggraciós al Bicibús de la Garriga!

0

Aquest projecte, impulsat per Pedalem la Garriga i Canvis en Cadena, vol promoure el canvi d’hàbits en la mobilitat del poble i concretament dels infants que van a escola. La Línia de Pinetons ja està funcionant els divendres i, donat l’èxit d’assistència, aquesta primavera, des de la comissió d’extraescolars, l’AFA posa en marxa la Línia Puiggraciós.

Què és un Bicibús?

Un Bicibús és un grup d’infants que van cap a l’escola en bicicleta, acompanyats de persones adultes i realitzant un recorregut definit, amb parades concretes i horaris de pas. S’organitza a través de l’aplicació web bicibus.cat, que permet saber els infants que s’inscriuen a cadascuna de les parades.

Com serà la Línia Puiggraciós?

La Línia Puiggraciós que es posarà en marxa el proper dimecres 11 de maig, farà un recorregut des del restaurant La Cabanya, a la carretera Nova, fins a la mateixa escola. El recorregut, de 20 minuts de durada, s’inicia a les 8:00 h per poder estar a l’escola a les 8:20 h. Comptarà amb 5 parades fixes (La Cabanya, Condis Blancafort, Pou Calent, Plaça de l’Esglèsia i El Roure) on l’alumnat podrà esperar per incorporar-se al BiciBús. Aquest recorregut es pot variar i ampliar en funció de les necessitats de famílies que s’hi apuntin.

Vine a la pedalada d’inauguració!

El dissabte 30, aprofitant que és jornada de Projecte Pati, convoquem les famílies interessades a fer el recorregut per tal de conèixer les parades i aprendre a acompanyar els infants. Quedarem a les 10:30 h davant La Cabanya, la primera parada.

Per a més informació, pots escriure al mail extraescolars@ampaescolapuiggracios.cat.

Pedalem La Garriga

Article anteriorEl ball de les cadires i la brossa
Article següentObrim la porta a una Garriga més sostenible
Col.lectiu per la reivindicació i el desenvolupament de la mobilitat en bicicleta a la Garriga. Etiqueta’ns a #PedalemLaGarriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.