El ball de les cadires i la brossa

1

Per fi hem trobat un aspecte positiu del projecte Porta a Porta (o Porca a Porca, com ja li diuen alguns): veure com cauen les caretes dels nostres polítics i el més important, s’ha creat una comunió magnífica entre milers de veïns que ens hem quedat orfes de partit polític.

Els partits de govern

ERC amb Acord: Governant en majoria absoluta gràcies al transfuguisme, porten tres anys de desgovern, d’esquena al poble i sense considerar les propostes i/o comentaris dels grups de l’oposició que també ens representen.

Han abandonat les entitats que no combreguen amb el seu ideari i el més greu de tot: han dilapidat els comptes sanejats que va deixar l’anterior govern i ens han endeutat per uns quants anys més.

Ideòlegs de l’organització del PaP i d’un lavabo públic de 50.000 euros a Plaça del Silenci, quins cracks! El sectarisme dels seus defensors està aconseguint tot el contrari del que volen. Jo els deixaria a la banqueta un temps.

100% La Garriga: Un nou nom per a qui vol viure de la política sense cap ideari concret. Tan poc concret que han anat passant de partit en partit per tal de mantenir el nas a l’Ajuntament. De CiU, PDECat, Junts i Solidaritat Catalana, ha estat creat per persones que, al veure que s’acabava la bicoca, han fet un acte de transfuguisme per poder governar amb ERC. Tot per la cadira!

Van ser votats per dur a terme el programa del seu partit i se l’han venut al mòdic preu d’un sou de regidor per treballar amb el programa de l’oposició. Podeu veure l’assignació de tots els membres del govern al web de l’Ajuntament.

Sap greu per les bones persones que s’hi han sumat creient en un projecte pel poble i que hagués estat una molt bona opció, però veient amb quins objectius s’ha creat, que no s’espantin quan algun dia tornin a canviar de grup per interès.

Els partits de l’oposició

Dels partits de l’oposició, res bo a dir. Tots van signar la proposta del PaP però, tot i que la mala gestió és del govern d’ERC i 100% Trànsfugues, han optat pel silenci, suposo perquè no tenen cap proposta millor o no volen arriscar el seu bon nom ara que s’acosta la precampanya per les eleccions del 2023.

Junts per la Garriga: Van intentar fer un canvi d’aires a nivell nacional però segueixen dirigint les mateixes persones de sempre, mateixes formes, mateixa vella política però pintats d’un altre color.

PSOE: El mateix de sempre, any rere any. Una crítica quan toca i una foto quan cal per seguir mantenint els mateixos votants de sempre.

CUP: Molt actius amb entitats juvenils però invisibles per a la resta de ciutadans.

Ciutadans: Partit creat per dividir la societat però que, per sort, ja és residual i esperant a acabar la legislatura.

X. Cuenca

Article anteriorCom era la Garriga del 1716?
Article següentArriba la Línia Puiggraciós al Bicibús de la Garriga!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

  1. Completament d’acord amb el que dius. Tot ho fan d’esquena al poble. No som els seus servents, són ells que han de servir al poble. Que uns servidors públics facin una campanya on titllen de “cínics” qui no pensa com ells, no és de rebut. El tracte envers les entitats és prepotent i gens empàtic. Però el temps posarà a tothom al seu lloc.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.