Ordre del dia del Ple municipal d’abril de 2022

3
Fotografia del Ple municipal de maig 2021 - Autor: Ajuntament de la Garriga

El dimecres 27 d’abril, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga a la Sala Polivalent de Can Luna, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. Qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta de la sessió anterior corresponent al Ple ordinari de data 30 de març de 2022.

2. Donar compte al Ple de les RA i els acords de la JGL des del dia 21 de març al dia 17 d’abril de 2022.

3. Donar compte al Ple de la resolució d’alcaldia relativa a l’aprovació de la liquidació del pressupost de l’ajuntament corresponent a l’exercici econòmic 2021. 

4. Donar compte al Ple de la Resolució de l’alcaldia-presidència relativa a l’expedient de modificació de crèdit modalitat incorporació de romanents.

5. Restar assabentats del canvi de denominació social de l’empresa Cespa, compañía espanyola de Servicios públicos auxiliares, SA, contractista des servei de recollida de residus porta a porta, a PreZero España, S.A.

6. Resolució del recurs de reposició interposat per la senyora MAAP contra l’acord d’aprovació definitiva de la Relació de Llocs de Treball adoptat en sessió plenària del proppassat 27 d’octubre de 2021.

7. Resolució del recurs de reposició interposat per la senyora MTC contra l’acord d’aprovació definitiva de la Relació de Llocs de Treball adoptat en sessió plenària del proppassat 27 d’octubre de 2021.

8. Resolució del recurs de reposició interposat per la senyora MRC contra l’acord d’aprovació definitiva de la Relació de Llocs de Treball adoptat en sessió plenària del proppassat  27 d’octubre de 2021.

9. Resolució del recurs de reposició interposat pel senyor JLLG contra l’acord d’aprovació definitiva de la Relació de Llocs de Treball adoptat en sessió plenària del proppassat 27 d’octubre de 2021.

10. Modificació de la Relació de Llocs de Treball.

11. Modificació de la Plantilla de personal de l’Ajuntament de la Garriga per l’any 2022.

12. Aprovació de modificació pressupostària expedient número 2022/15 en la modalitat de suplement de crèdits finançats amb romanent de tresoreria per a despeses generals.

13. Aprovar el Pla de Treball i Programa de Participació Ciutadana de la fase 1ª del POUM.

14. Adhesió a l’Associació de Municipis catalans per a la recollida selectiva porta a porta (PaP).

15. Moció que presenten el grup municipal del Partit Socialista de la Garriga (PSC) i el grup municipal de Ciutadans la Garriga (CS) de suport al model porta a porta i la resolució dels conflictes que aquest model comporta.

16. Precs i preguntes dels grups municipals.

Article anteriorEl full de ruta 2022-23, un nou repte de l’Assemblea Nacional Catalana
Article següentRecollida ‘Porta a Porta’. Per què així no?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

3 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.