‘La Garriga en temps de covid. De l’alarma a la vacuna’, es presenta la vigília de Sant Jordi

0

El llibre ‘La Garriga en temps de covid. De l’alarma a la vacuna‘, de Ramon Ferrandis, es presentarà a les 7 de la tarda d’aquest divendres 22 d’abril, vigília de Sant Jordi, a l’Espai Jove de Can Luna. El fotoperiodista garriguenc hi mostra, amb més de quatre-centes fotografies, el dia a dia de la Garriga en els mesos més durs de la pandèmia.

Editat per La Garriga Secreta, el treball té 228 pàgines i s’estructura en 69 capítols que retraten la vida garriguenca des del confinament total, decretat el 14 de març de 2020, fins a l’arribada de la primera vacuna a l’Asil Hospital, deu mesos després. 

Manel Vilar, component de La Garriga Secreta, fa el pròleg del llibre, que tanca una cronologia dels darrers dos anys de pandèmia i un epíleg del fotoperiodista Jordi Borràs. 

El llibre de Ramon Ferrandis és el primer que es fa a Catalunya amb fotos del temps de covid posant el focus en una sola població: la Garriga.

‘La Garriga en temps de covid’ ja és el dotzè llibre que edita La Garriga Secreta des de 2008, any en què es va constituir com a entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu de vetllar per l’estudi i la divulgació del patrimoni garriguenc.

Els darrers títols publicats són ‘Petons a la Teresa. Crònica de guerra d’un soldat garriguenc de 18 anys‘, de Josep Mas, ‘Auca de la Garriga. Una relectura 70 anys després‘ i ‘Lluís Plandiura, el gran col·leccionista‘, de Manel Vilar.

Ara, La Garriga Secreta ja estem treballant en un nou projecte editorial: les memòries d’Albert Benzekry, fotògraf, cronista i Garriguenc Il·lustre. El llibre està previst que surti a la tardor d’aquest mateix any.

Presentació del llibre:

Divendres, 22 d’abril. A les 7 de la tarda

Lloc: Can Luna. Espai Jove

“LA GARRIGA EN TEMPS DE COVID. DE L’ALARMA A LA VACUNA”

Autor: RAMON FERRANDIS

Pàgines: 228

Editorial: La Garriga Secreta 

Data de publicació: Abril de 2022

Preu: 20 euros

La Garriga Secreta

Article anteriorCelebreu amb nosaltres els 15 anys del Front Diabòlic!
Article següentEl full de ruta 2022-23, un nou repte de l’Assemblea Nacional Catalana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.