Recuperem la Fira de la Botifarra

Un model gastronòmic i turístic d'èxit

0

Ja és aquí la Fira de la Botifarra. Després de dos anys sense poder gaudir de la festa gastronòmica més important del municipi. Enguany, per fi, les condicions sanitàries han permès que a la Garriga puguem recuperar la fira. Una desena edició que es presenta carregada d’il·lusió per part de tothom: comerciants, cansaladers, restauradors i garriguencs.

Ara farà deu anys de la seva primera edició, de la qual ens sentim orgullosos d’haver-ne estat els impulsors al nostre municipi. Una fira que vam organitzar pensant en el comerç local i valorant la tradició cansaladera garriguenca. El resultat ha estat un model gastronòmic i turístic d’èxit absolut. La Fira de la Botifarra ha ocupat a la Garriga un espai molt rellevant pel que fa a la promoció econòmica i turisme de proximitat, i especialment, ens situa al mapa gastronòmic i firal del país.

Els cansaladers locals tenen en aquest espai, l’oportunitat per promocionar un producte de qualitat i compartir-lo amb un munt de visitants. Els restaurants i bars poden servir i fer tasts del producte local. I els comerços i hotels del municipi s’omplen. Tenint en compte la greu crisi sociosanitària que hem viscut en els darrers dos anys, la Fira de la Botifarra d’enguany té un valor afegit molt especial.

Aquesta edició representa una oportunitat per recuperar una tradició local i tornar a ser referents a la comarca en la promoció de productes de proximitat. Una oportunitat per recuperar la ruta gastronòmica pels establiments de la Garriga, per participar en activitats culturals i fer-ho envoltats dels veïns i veïnes. Una oportunitat més per recuperar la Garriga que tots volem.

Des de Junts per la Garriga aprofitem aquesta ocasió per agrair-vos haver sortit al carrer a gaudir d’aquesta desena edició, fent poble i fent gastronomia. Contribuïm a impulsar el comerç i restauració local.

Junts per la Garriga

Article anteriorEl barri de Sant Roc ja és una realitat
Article següentNomés per una pancarta
Treballem pel nostre poble. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.