XXVI edició de la Cursa de Fons de l’1 de Maig

0

Com cada any, la 26ª edició de la cursa de l’1 de maig de Les Tortugues tindrà lloc el diumenge 01/05/2022 amb diversos horaris d’inici segons la modalitat.

A les 08:45 h donarem el tret de sortida a les curses infantils i, a les 10:00 h, ho faran les curses de 7 km i 14 km i, enguany com a novetat, la cursa adaptada de 5 km per a corredors amb mobilitat reduïda.

El lloc de sortida i arribada i on es trobaran la major part dels serveis, és al voltant de les pistes d’atletisme de la Garriga. Les curses infantils tindran lloc a les mateixes pistes amb sortides esglaonades per les diverses distàncies segons la categoria.

Les curses de 7 km i 14 km sortiran de la zona habilitada propera a les pistes; es dirigiran cap als carrers del centre del poble on els espera el caliu de la nostra gent, recorreran l’emblemàtic passeig de la Garriga i s’endinsaran al Bosc de Malhivern per retornar novament a les pistes on finalitza la prova i els estarà esperant un entrepà de la nostra famosa botifarra. Les curses combinen així tant zona urbana com pista de terra, en un recorregut carismàtic i ple d’ambient.

Enguany volem fer la cursa el més inclusiva possible i per això adaptarem els circuïts, si hi ha corredors que així ho precisen, alhora que afegim una cursa reduïda de 5 km que només transcorre per pista asfaltada. D’aquesta manera volem apropar l’esport i la nostra vila a un major nombre de realitats per seguir creixent, any rere any, en participació i diversitat.

Des de l’organització, us animem a participar en la 26ª edició de la Cursa de Fons de l’1 de Maig, una cursa amb història que enganxa i que esdevé una festa tant pels corredors com pels acompanyants.

Salut i cames!!

Web de la cursa

CA Les Tortugues

Article anteriorComunicat sobre la modificació legislativa de la Llei de política lingüística
Article següentEl barri de Sant Roc ja és una realitat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.