Ordre del dia del Ple municipal de març de 2022

0
Fotografia del Ple municipal de maig 2021 - Autor: Ajuntament de la Garriga

El dimecres 30 de març, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga a la Sala Polivalent de Can Luna, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. Qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta de la sessió anterior corresponent al Ple ordinari de data 23 de febrer de 2022. 

2. Donar compte al Ple de les resolucions d’alcaldia i acords de la JGL. 

3. Donar compte de l’informe d’Intervenció referent a la justificació de les aportacions dels grups municipals. 

4. Donar compte al Ple de l’aprovació definitiva de la Modificació puntual del Pla general d’ordenació al sector B3 Can Vilanova.

5. Donar compte al Ple de l’aprovació definitiva de la Modificació puntual del Pla general d’ordenació al sector B4 Can Poi.

6. Acordar donar tràmit d’audiència a la concessionària del contracte de gestió de les piscines municipals, en l’expedient per determinar el restabliment de l’equilibri econòmic de la concessió, com a conseqüència de la COVID 19.

7. Aprovació de la modificació de crèdit número 2022/8. Modalitat crèdit extraordinari finançat amb baixes de crèdit.

8. Aprovació del canvi de denominació del Barri Centre per passar a anomenar-lo Barri de Sant Roc – El Centre i aprovació de la denominació dels barris de la Garriga segons plànol adjunt.

9. Aprovació de l’addenda del conveni de desplegament de l’atribució de l’exercici de la competència de l’Ajuntament de la Garriga de gestió dels residus municipals i dels residus comercials al Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental per l’exercici 2022. 

10. Aprovació de les Bases reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per l’atorgament d’ajuts econòmics per la conservació i subministres de l’habitatge de persones propietàries que siguin famílies monoparentals i/o pensionistes. 

11. Adhesió a la Declaració Institucional del Dia Internacional de les Dones -8M-. 

12. Moció en suport ILJ impulsada per la magistrada Lucía Avilés sobre “La violència econòmica com a forma de violència de gènere” que presenta la regidora no adscrita Sra. Grau, amb l’adhesió d’ERC+Acord-AM, JUNTS, CUP-Amunt i els regidors no adscrits Sr. Pubill, Sr. Esteban i Sr. Bernaldo.

13. Precs i preguntes dels grups municipals. 

Article anteriorTretze finalistes pels Pressupostos participatius d’enguany
Article següentA la Fira de la Botifarra s’hi vendrà un ‘Kit garriguenc de supervivència’ de l’Associació Agrària La Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.