A la Fira de la Botifarra s’hi vendrà un ‘Kit garriguenc de supervivència’ de l’Associació Agrària La Garriga

0

Amb l’objectiu de promocionar els productes locals, l’Associació Agrària La Garriga oferirem, durant el cap de setmana de la Fira de la Botifarra, una bossa exclusiva que hem batejat amb el nom de ‘Kit garriguenc de supervivència‘, amb productes de proximitat.

Al Kit hi haurà una botifarra crua, dos talls de cansalada, mig quilo de mongetes del ganxet, un quart de litre d’oli, mitja dotzena d’ous, una bossa de carquinyolis i el llibre ‘Auca de la Garriga, una relectura després de 70 anys‘.

El Kit es vendrà a 20 euros a la parada que l’associació tindrà muntada els dies de la fira a tocar de la plaça de l’Església, just davant de la Policia Local. També hi tindrem tastets gratuïts i mongetes del ganxet cuites, acabades de sortir de l’olla, per vendre.

La bossa de l’Agrària està pensada com a regal amb productes per menjar dues o tres persones. En un manual d’instruccions que conté el kit, es proposen possibles plats per fer en tres dies. El primer, mongetes del ganxet sortides de l’olla, amb botifarra. L’endemà, fregides amb cansalada. I el tercer dia, truita de mongetes.

Com a complement, el llibre ‘Auca de la Garriga, una relectura després de 70 anys’, editat fa quatre anys per l’associació La Garriga Secreta, permetrà als compradors de fora aproximar-se al poble de 1946 i a la Garriga d’ara, perquè cadascuna de les 78 vinyetes antigues dibuixades per Josep Maria Serra tenen explicada la realitat actual a sota mateix.

Des de l’Associació Agrària La Garriga, entitat sense ànim de lucre que vetlla pel foment de la pagesia i ofereix cursets, maquinària i eines de treball als seus socis, assegurem que el kit garriguenc de supervivència és un reclam simpàtic que crida l’atenció que té una alta qualitat i un preu molt just i assequible que ajudarà a la venda dels productes locals que conté la bossa.

Organitzada per l’Ajuntament des de fa deu anys, la Fira de la Botifarra de la Garriga es farà el dissabte 2 d’abril durant tot el dia i diumenge 3 fins a l hora de dinar, a la plaça de can Dachs, al carrer dels Banys, al carrer del Centre i a la plaça de l’Església.

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de març de 2022
Article següentComunicat sobre la modificació legislativa de la Llei de política lingüística
Si el camp no produeix, la ciutat no menja. Produir, distribuir, compartir, aprendre i menjar localment.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.