Encetem el cicle Grans Formats amb el circuit expositiu “Grans Dones”

0

La Filanda_espai de creació donem el tret de sortida al cicle “Grans Formats, es busquen parets per omplir-les de talent” el proper 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb tres exposicions. Per una banda, hi ha l’exposició de pintura “Dones del Món”, de l’artista de la Garriga Mònica Bartolín, que es podrà veure del 8 al 31 de març a la planta baixa de la Biblioteca Núria Albó; la segona és d’il·lustració de gràfica digital, “Un món de dones”, de la mà de l’artista granollerina Eva Salayet, que estarà del 8 al 28 de març a la Fundació Universitària Martí l’Humà.

I paral·lelament es presentarà en diversos espais de la Garriga la sèrie “Nosaltres podem!”, una exposició fotogràfica realitzada per la fotògraf Diana Martín amb usuàries de la Fundació Asil Hospital de la Garriga, on proposa una nova visió de les dones i les persones grans que han obert portes a la generació present i futura de dones amb les seves experiències i que normalment no es fan visibles en jornades com la del 8 de març. Les imatges s’inspiren en el conegut cartell de Howard Miller «We can do it!».

Tres exposicions que es podran veure tant a la Biblioteca Núria Albó, Fundació Universitària Martí l’Humà com als carrers de la Garriga i que tenen un objectiu comú, com és el de poder donar veu a les dones sense distinció de raça —com podrem veure a l’exposició “Dones del Món” o “Un món de dones”— o edat, com es veu reflectit en la sèrie fotogràfica “Nosaltres podem!”.

En aquesta sèrie expositiva, La Filanda_espai de creació seguim amb la nostra filosofia, que és la de trobar en la cultura una eina de transformació social i la de poder arribar a tothom buscant noves parets o espais on exposar els projectes que realitzen els artistes locals emergents o que estan en procés de creació dins de la #ComunitatFilanda; i el més important: on tot el poble és partícip, ja sigui com a espectador o com a part d’aquesta exposició com són les persones grans de la Fundació Asil Hospital que han participat en aquest projecte.

Perquè aquest cicle de “Grans Formats, es busquen parets per omplir-les de talent” que proposa La Filanda_espai de creació neix de la idea que no és la mida de la peça o de la paret que els acull; un “Gran Format” és quan l’art parla i ens involucra tothom.

La Filanda_espai de creació

Article anteriorFinalment, una plusvàlua justa a la Garriga
Article següent“Cal conscienciar la població de la importància de la salut bucodental a la vida de les persones”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.