Suma’t a la “Revolta de l’Autocura” amb l’Associació Dones d’Ara La Garriga 

0

Tenir cura dels altres, cuinar, netejar… són tasques diàries essencials per al benestar de la societat, les comunitats i l’economia. Aquestes recauen majoritàriament sobre les dones, que no rebem el degut reconeixement social ni econòmic. Es calcula que, si el temps dedicat es remunerés, significaria el 15% del PIB de l’Estat Espanyol.

Les dones perdem ingressos però també temps per a dedicar a la nostra pròpia cura, l’anomenada autocura, en benefici dels altres. El 8M s’ha cridat a la vaga de cures per visibilitzar com d’imprescindibles som: el sistema col·lapsaria sense nosaltres, com ha evidenciat aquests llargs dos anys de pandèmia.

És per això que l’Associació Dones d’Ara La Garriga fem crida, amb motiu del 8M, a totes les dones del municipi i de la vora a fer una parada i assistir a la “Jornada de la Dona” el  diumenge 6 de març, de 10 h a 14 h, a la Torre del Fanal de la Garriga.

Aquesta serà la tercera edició; l’anterior va haver de ser reprogramada en format telemàtic per motiu de les restriccions sanitàries.

Durant el matí s’aprofitarà per presentar la nova junta aprovada al juliol, així com llegir el manifest. Després, les sòcies i no sòcies assistents podran dedicar-se unes hores a gaudir d’activitats pel seu benestar físic i mental. Es tractarà de tastets gratuïts de ioga amb la Josefa Parera i la Gemma Asensio, i Biodanza, amb l’Alba Alvarez.

L’antropòloga Ofèlia Alba oferirà una conferència sobre la dona i l’androcentrisme a l’antropologia, on posarà sobre la taula la invisibilització de la figura de les dones quan s’explica la història des de la visió exclusiva de l’home. L’escriptora Carla Penna arrodonirà el matí amb un vermut literari, amb lectures terapèutiques per a l’autocura.

Tot i que l’assistència és lliure i gratuïta, les organitzadores recomanen la confirmació d’assistència a través del correu electrònic o el formulari per a aquest propòsit penjat a les seves xarxes: Facebook i Instagram.

Associació Dones d’Ara La Garriga 

Article anteriorA la Garriga, els menuts tornen a ser els últims
Article següentPedalem la Garriga a la Festa Major d’Hivern de la Saligarda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.