Presentació del grup de suport als encausats durant les protestes post-sentència

Una cinquantena de persones del Vallès Oriental, imputades en un nou cas de repressió; dimecres 23 de febrer es dona el tret de sortida a tot un seguit d’accions per denunciar la criminalització dels imputats

0

El 15 d’octubre de 2019, en el marc de les mobilitzacions post-sentència, es va efectuar —com a tants altres punts del territori— un tall a la C-17 a l’alçada de la Garriga. Com a conseqüència d’aquesta acció i en el marc repressiu que es viu, 46 persones del Vallès Oriental han estat imputades i està previst que les declaracions als jutjats es facin a mitjans del mes de març.

Per tal de donar resposta col·lectiva i organitzada, s’ha creat el Grup de Suport 15O que farà la presentació pública el proper dimecres 23 de febrer, a les 19:30 h a la plaça de l’Església de la Garriga. Durat l’acte, es llegirà el manifest inaugural que donarà el tret de sortida a una sèrie d’accions de resposta davant la repressió i la criminalització de les veus dissidents.

Convocatòria

  • 23 de febrer
  • 19:30 h
  • Plaça de l’Església de la Garriga

Grup de Suport 15O

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de febrer de 2022
Article següentA la Garriga, els menuts tornen a ser els últims
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.