L’Ajuntament presenta l’App La Garriga per a dispositius mòbils

Des d'aquest gener, la Garriga compta amb una nova eina de comunicació amb  la ciutadania: l'app la Garriga, una aplicació gratuïta per a mòbils iOS i Android

0

La ciutadania compta des d’aquest mes de gener amb una nova font d’informació i punt de contacte amb l’Ajuntament de la Garriga. I és que neix l’app la Garriga, un aplicatiu per a mòbils que permetrà tenir a mà totes les informacions d’interès sobre el municipi, alhora que posarà a l’abast noves eines de comunicació amb l’administració.

Des de la nova aplicació, s’ofereix un accés ràpid i directe a la informació dels serveis municipals i a les notícies i agenda garriguenques, a més d’altres serveis relacionats amb el municipi. A més, l’app també vol ser una eina de comunicació directa amb l’Ajuntament per informar sobre incidències.

Noves vies de comunicació amb la ciutadania 

Tal i com explica el regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Lluís Marco, “amb l’arribada de l’app es busquen tres objectius: que tothom tingui un accés senzill a tots els serveis de l’Ajuntament; que es puguin comunicar les incidències de manera fàcil (contenidors plens, enllumenat que no funciona…); i que l’Ajuntament pugui avisar amb rapidesa quan es produeixin imprevistos (meteorologia, talls de carrers, actes públics…)”.

Segons Marco, “és una APP dinàmica, que mica en mica anirà omplint-se de nous continguts, sempre amb l’objectiu que tothom ho sàpiga tot de la Garriga”. 

L’Ajuntament, a un clic 

Així, amb la nova app de la Garriga, la ciutadania pot accedir de forma directa a les notícies i l’agenda, a la cita prèvia de l’Oficia d’Atenció Ciutadana, als webs de Participació i del Teatre de la Garriga – El Patronat, a informació sobre el porta a porta, a punts d’interès i a itineraris i rutes, a Ràdio Silenci i als serveis d’aparcament.

Ben aviat, s’aniran implementant novetats, com informació sobre comerç i promoció econòmica, sobre transports, un llistat de telèfons d’interès i un accés a ofertes de feina. 

Tot això, a banda de la bústia d’incidències, un servei que permetrà canalitzar de forma unificada els avisos, queixes i suggeriments que la ciutadania vulgui fer arribar de forma directa a l’Ajuntament. 

De moment, l’App la Garriga arrenca amb un període de prova, en què la ciutadania podrà familiaritzar-se amb el funcionament de l’aplicatiu. 

Més endavant, es preveu anar incorporant nous serveis, com informacions sobre el nou Espai Jove de la Garriga o un espai per a fer enquestes. 

Bústia d’incidències 

L’app la Garriga incorpora un botó per tal que, qui vulgui, pugui fer arribar al consistori avisos, queixes i suggeriments. Aquest servei incorpora l’opció d’adjuntar fotografies geolocalitzades, de manera que el servei es pugui dur a terme de la manera més acurada i eficient. Totes les incidències es canalitzaran per una mateixa via i es faran arribar directament a l’àrea corresponent.

L’app la Garriga ja està disponible a les botigues iOS i Android.

OAMC

Article anteriorEl nou rumb de l’independentisme i el paper de l’Assemblea
Article següentEls Socialistes de la Garriga i les propostes al Pressupost del 2022
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.