«Fragments de Mirades», de Bet Isasi-Isasmendi, tanca el cicle Petits Formats 2021 de la Filanda

0

El collage surrealista de Bet Isasi-Isasmendi, periodista i creativa, tanca el cicle Petits Formats 2021 que l’Espai la Filanda organitzem a l’espai de la cafeteria el Nou Trull de la Garriga. A «Fragments de Mirades», que es podrà veure del 15 de desembre 2021 al 31 de gener 2022, Isasi-Isasmendi vol explicar històries, enganxa conceptes, idees, ànima i pell per poder crear i explicar històries per conservar en la memòria un instant present.

Lletraferida de mena, uneixo la meva formació humanista a la necessitat d’explicar altres mons a través del llenguatge audiovisual. Quan em quedo sense paraules —o en desconfio— hi col·loco imatges en paper. Tot plegat, ho faig conscient que vivim en un univers líquid saturat d’instantànies que s’escolen. Però mantinc el desig que allò íntim surti de l’esfera privada i trobi el camí cap a una altra persona, o dues, o tres… i, entre totes, tracem un fil de sentit més comunitari. Una nova lectura d’aquests ‘collages’, i de la realitat. Aquí no hi ha algoritmes… si t’arriba, si t’emociona, hem fet màgia

“Collage” en francès vol dir enganxar; és una tècnica que va néixer a inicis del segle passat en el moviment de l’avantguarda francesa i en vam importar la tècnica i la pròpia paraula. En cada retall dels seus collage hi trobem pell, cor, somnis, pors i desitjos… fent de cada peça un planeta de sensacions on la seva força gravitatòria és ella mateixa. Petits fragments de paper que es converteixen en grans relats.

+ info isasmendie.wordpress.com

La Filanda espai de creació

Article anteriorLa lluita entre el bé i el mal protagonitza els Pastorets de la Garriga d’aquestes festes
Article següentOidà! et porta esdeveniments i notícies de la Garriga, cada dimecres, al teu WhatsApp
Espai de suport a la creativitat i al talent, obert a artistes emergents nacionals i internacionals i col·lectius socials sense límit d’edat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.