Al Pressupost 2022 de la Garriga, hi tornes a perdre

La Garriga perd una gran oportunitat per impulsar projectes necessaris i el Govern Municipal prefereix els projectes electoralistes

1
Amb el Pressupost 2022 de la Garriga hi tornes a perdre. El Govern Municipal ha preferit apostar pel seu electoralisme davant de projectes necessaris pel municipi: ERC i el Transfuguisme aposten a la gran inversió electoralista del projecte del Parc de Can Tarrés, on s’hi invertiran 1,6 milions d’euros, en comptes de fer-ho per projectes transformadors i socials per la Garriga.

Des del Grup Municipal del Partit dels Socialistes de la Garriga, vam traslladar al Govern Municipal un document pensant en les necessitats de la ciutadania. La resposta d’aquest ha estat, a tot, que ho estudiaran o que alguns quasi ja s’estan realitzant, sense que es vegi cap avançament en alguns temes que segons ells ja es tenen en compte.Ens amoïna l’immobilisme del govern local i assabentar-nos d’algunes accions o alguns plantejaments, de rebot i en alguns casos ni tan sols això, amb una manca de transparència que no s’havia vist mai a la Garriga.

Des dels Socialistes, que vam votar a favor de la congelació de les ordenances, seguim preocupades i preocupats. Hem proposat actuacions a tots els barris de la Garriga, apostant per processos participatius on la ciutadania decidís dissenys d’espais públics. També apostem per dotar a les entitats d’espais per les seves actuacions i augmentar les ajudes socials per a les famílies i també establir noves línies de suport al teixit empresarial i econòmic del nostre municipi.

Totes les nostres propostes han estat rebutjades, així que iniciem la campanya, On Són Els Meus Diners, per explicar d’una forma visual i clara quines han estat les nostres propostes i com, des del Govern Municipal, ens han dit que no.

Els veïns i veïnes de la Garriga tornen a perdre. Ens traslladen un Game Over, perquè prefereixen pensar en els interessos electorals del govern abans que en les necessitats reals que vivim a la Garriga.

Article anteriorLa necessitat d’avançar cap a un model de gestió públic del servei municipal d’aigua
Article següentUs presentem el nou butlletí ‘La Garriga m’agrada’
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.