Nova trobada per parlar de l’estigma en salut mental

0

El passat dissabte 11 de desembre al matí, l’associació garriguenca Horai: art, biodanza i nutrició, vam organitzar una nova acció per impulsar la sensibilització en salut mental. A la plaça de Can Dachs, amb micròfon obert, tothom era convidat a parlar obertament sobre aquesta temàtica.

Durant l’acte, es van compartir reflexions, experiències en primera persona, dades i també peticions a la societat en general, per parlar obertament sobre salut mental amb la voluntat de trencar prejudicis i estigmes i aconseguir, així, una comunitat sensible i efectiva per acompanyar i resoldre els trastorns de salut mental.

La trobada va comptar amb la presència i el recolzament de diversos membres de l’Associació El Far de la Garriga, així com, també, de l’Ajuntament de la Garriga i de diversos paradistes del mercat de dissabte que van penjar el nostre cartell a les seves respectives parades.

‘Parlem Obertament’ forma part del projecte Singulars, creat per l’Associació Horai, un projecte subvencionat per la diputació de Barcelona, que vol crear mirades lliures d’estigma en salut mental a través d’accions com aquesta i de grups de contacte social.

Associació Horai: Art, biodanza i nutrició

Article anteriorWok de vedella amb verdures
Article següentFem poble per Nadal! 
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.