Per a elaborar la següent recepta, pots adquirir la matèria primera a través dels establiments col·laboradors amb la plataforma d’Oidà!. Podràs confeccionar una cistella de la compra i contactar amb la botiga via WhatsApp per preparar la comanda de forma ben senzilla. D’aquesta manera, donaràs suport al comerç de proximitat!
Ingredients per a 2 persones
- 2 bistecs de vedella tallats a tires
- 1 gra d’all
- ½ ceba
- ¼ de pebrot vermell
- ½ carbassó
- 1 tomàquet
- 1 pastanaga
- Un grapat de bolets (el més us agradi!)
- Quatre cullerades soperes de salsa de soja
- Un rajolí d’oli d’oliva / oli de sèsam
- Una mica de sal
- Pebre
Preparació
- Preparem totes les verdures:
- Tallem la ceba a juliana i l’all a làmines.
- Tallem a tires no massa gruixudes la pastanaga, el carbassó, el pebrot i el tomàquet.
- Tallem els bolets a làmines.
- Salpebrem les tires de vedella.
- Posem el wok al foc i hi afegim un raig d’oli d’oliva (pot ser també oli de sèsam).
- Afegim les verdures i els bolets al wok, començant per les més dures.
- Finalment, afegim les tires de vedella salpebrades; fem una cocció ràpida incorporant la salsa de soja i deixant coure uns minuts més.
I això és tot! Ràpid i bo!
* És important vigilar al afegir la soja, si n’hi ha massa pot quedar el plat salat.
* Es pot acompanyar el wok amb una mica d’arròs o altres cereals per completar el menú.
Que aprofiti!
Clica aquí per a fer la comanda via WhatsApp
Clica aquí per a fer la comanda via WhatsApp
Clica aquí per a fer la comanda via WhatsApp