L’Hotel Edelweiss acollirà el mercat de Nadal ‘Petits encants’ d’enguany

0

El proper cap de setmana (dissabte 11 i diumenge 12 de desembre) tindrà lloc la 3a edició del ‘Petits encants’, un mercat que té per objectiu impulsar els petits creadors, normalment acostumats a la venda per internet, però també participants en markets de renom. L’entorn privilegiat de l’Hotel Edelweiss de la Garriga serà el nou emplaçament modernista on se situaran les diverses parades on, tothom que tingui a bé apropar-s’hi, podrà trobar-hi regals originals per aquestes festes de Nadal i un seguit d’activitats.

Així, entre els productes protagonistes de la jornada hi haurà, entre d’altres, mitjons, joies, il·lustracions, roba, flors o pasta de dents ecològica, però també sessions de fotos, ioga amb un conte pels més menuts o un taller de fer una corona de Nadal. Tot plegat, amenitzat amb música en directe de grups locals i gastronomia de primera qualitat.

Andrea Bosch, organitzadora del ‘Petits encants’, ha apostat per un format que beu dels tradicionals markets europeus, però posant l’accent en la proximitat del territori, i l’exitosa experiència de les dues anteriors edicions assegura qualitat, diversitat i estil.

Les portes de l’Hotel Edelweiss (carrer Rosselló d’Amunt 9) s’obriran dissabte a les 11 h del matí; diumenge a les 19 h acabarà el ‘Petits encants 2021’.

Consulta l’Instagram del Petits encants Market per a més informació

Article anteriorLes compres de Nadal, al comerç local
Article següentComença la campanya de l’ASIC, ‘Per Nadal, consum local’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.