El Concurs de Superlectores i Superlectors d’enguany culminarà amb una festa al Teatre

0

Aquest 2021, amb la millora de la situació sanitària, la Biblioteca ha pogut reprendre la seva programació presencial d’activitats, entre les quals destaca el Concurs de Superlectores i Superlectors, que enguany celebra la seva 4ª edició (edicions passades: 2017, 2018 i 2019). En aquest concurs, es proporciona una passaport lector a cada participant i es proposa, als nens i nenes de 1r a 6è de primària, la participació en un repte lector, una aventura al voltant dels contes i la lectura en què, segons la seva edat, llegeixen fins a 6 contes que comenten de forma informal amb el personal. El passaport compta amb un apartat on els nens i nenes elaboren una breu fitxa descriptiva de la lectura i un mapa central on, a partir d’un sistema d’adhesius, completen fins a 6 etapes (segons l’edat lectora) de l’aventura.

El Concurs té molt bona acceptació entre la canalla, que des de mitjans de setembre fins la segona quinzena de novembre visiten la biblioteca per explicar al personal els contes, còmics… que han llegit i enganxant els adhesius a mesures que avancen en el repte. Les 4 edicions del Concurs han acumulat la participació de 500 infants usuaris de la Biblioteca Núria Albó (enguany en són aproximadament uns 130).

En cadascuna de les edicions, un cop finalitzada la fase del repte, els participants i els seus acompanyants, juntament amb el personal de la biblioteca, celebrem una festa al Teatre de la Garriga, on es fan sorteigs, un espectacle de curta durada i una xocolatada.

Aquest any, la Festa de Superlectors i Superlectores es portarà a terme el proper divendres 26 de novembre, a les 18:00 h, al Teatre de la Garriga el Patronat.

Biblioteca Núria Albó

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de novembre de 2021
Article següentI tu? Sumes per la independència?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.