Tot a punt pel 64è Aplec de la Sardana de la Garriga

0

L’Agrupació Sardanista la Garriga organitzem per aquest diumenge 14 de novembre el 64è  Aplec de la Sardana, que comptarà amb l’actuació de les cobles Jovenívola de Sabadell i Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, al pavelló de can Noguera. Les dues cobles interpretaran un total de 17 sardanes, algunes d’elles dedicades a la Garriga i a la seva gent; una de les sardanes que s’interpretaran serà SOMNI, del compositor Manel Saderra Puigferrer, que servirà per recordar a Jesús Tovar, expresident de l’entitat que va morir aquest estiu. L’aplec acabarà amb la sardana ‘La Garriga’, del compositor Francesc Mas Ros, que els dues cobles interpretaran conjuntament.

L’organització oferirà servei de bar seguint totes les mesures sanitàries vigents. 

Aquest aplec havia de tenir lloc el passat 10 de setembre, dia tradicional de l’aplec garriguenc, però per motius meteorològics la festa es va haver de posposar al 14 de novembre, quan l’organització ha pogut comptar amb el pavelló de Can Noguera per a dur-lo a terme, atès els canvis en les mesures de control de la pandèmia.

Agrupació Sardanista La Garriga

Article anteriorRiures garantits al 2n Festival La Garrissa d’aquest cap de setmana
Article següentPropostes de la CUP per a la negociació de pressupostos municipals del 2022
L'Agrupació Sardanista la Garriga fomenta la sardana i la música de cobla al nostre poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.