Resultats de les eleccions a l’Assemblea de Representants del Consell

0

Aquest cap de setmana s’han celebrat les Eleccions a l’Assemblea de Representants del Consell de la República Catalana. Entre divendres i diumenge, els inscrits al Consell Local han pogut participar de l’elecció del primer parlament a l’exili.

S’han presentat a aquest òrgan més de cinc-centes candidatures; l’Assemblea estarà formada per 81 escons ciutadans i 40 escons per càrrecs electes. La Garriga, concretament, formava part de la circumscripció del Vallès Oriental, on s’escollien quatre representants de la comarca i 30 electes de tot Catalunya.

Durant les últimes setmanes els candidats de la Garriga han participat en diversos debats arreu de la comarca i paradetes informatives, des d’on han dut a terme la campanya electoral.

Diumenge a la nit el Consell de la República va fer públics els resultats definitius d’aquest procés electoral. Entre els quatre candidats de la comarca han estat escollits: Mercè Zamora, de Granollers, Monica Gomez Enero i Marià Riera Llauger, de la Garriga i Núria Torres de Cardedeu. 

Cristina Martín Rico, la tercera candidata de la Garriga, s’ha quedat a un vot d’esdevenir la quarta representant de la comarca. Amb aquestes xifres podem dir amb orgull que la meitat dels representants del Vallès Oriental a l’Assemblea de Representants són garriguencs.


Paral·lelament entre els candidats electes han estat escollits Carles Puigdemont, Clara Ponsatí, Toni Comín i Lluís Puig, entre d’altres.

Ara comença la tasca de fer efectiva la independència i garantir un Consell de la República dedicat a l’assoliment de l’alliberament nacional. Des del Consell Local de la Garriga volem agrair a tota la gent que ho ha fet possible: cos tècnic, inscrits i candidats.

Consell Local per la República La Garriga

Article anteriorLa Garriga, present a les llistes de l’Assemblea de Representants del Consell per la República
Article següentRiures garantits al 2n Festival La Garrissa d’aquest cap de setmana
Consell Local per la República La Garriga. Amb la legitimitat del Primer d'octubre. Oberts a la ciutadania, entitats i càrrecs electes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.