Zombis japonesos per Tots Sants, de la mà del Cineclub La Garriga

0

En la vetlla de Tots Sants, el 31 d’octubre a les 22:00 h, us convidem a la sessió de Castanyada al cinema Alhambra. Es projectarà la pel·lícula japonesa “One Cut of the Dead” (“Kamera o tomeru na!”, 2017). Aquesta comèdia de terror dirigida per Shin’ichirô Ueda ha estat mereixedora de bones crítiques, premis i una molt bona acollida per part del públic. Explica la història del rodatge d’una pel·lícula de baix pressupost de zombis, però no us en volem explicar gaires coses (i us recomanem que no vegeu el tràiler!) perquè, com menys en sapigueu, millor ho passareu veient-la.

També us anunciem que aquesta sessió de Castanyada és un avançament de la 2a edició de la Garrissa, el festival de cinema d’humor, que tindrà lloc entre el 12 i el 14 de novembre al cinema Alhambra, del qual aviat en tindreu més detalls.

Important, socis i sòcies! En aquesta sessió Castanyada teniu entrada gratuïta. Amb tot el que ha passat per la pandèmia no hem pogut mantenir massa contacte amb vosaltres. Si no teniu el carnet vigent però sí que se us ha passat l’últim rebut de quota de soci, el mateix dia de la sessió se us validarà i se us entregarà el carnet.

Us hi esperem!

Cineclub La Garriga

Article anteriorL’associació Horai organitza un acte contra l’estigma en salut mental
Article següentTorna a la Garriga la 5a edició d’Un Dia de Festa!
Un cop finalitzada la Campanya #SOSAlhambra amb èxit, el Cineclub la Garriga torna a la seva activitat normal: cinema, cinema i més cinema!! Segueix-nos!!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.