L’associació Horai organitza un acte contra l’estigma en salut mental

0

El passat diumenge 17 d’octubre, l’associació garriguenca Horai: art, biodanza i nutrició, va organitzar un acte a la plaça de l’església per parlar obertament de salut mental on es convidava qualsevol persona que ho desitgés a agafar el micròfon i compartir els seu sentir o pensar sobre aquest tema. Durant dues hores, diverses persones van anar compartir les seves paraules, per reivindicar que per trencar estigmes en salut mental, cal parlar-ne obertament.

Aquest acte, que se suma a les diverses accions que es fan arreu per celebrar el mes d’octubre com el mes de la salut mental, forma part de Singulars, un projecte subvencionat per la diputació de Barcelona que vol crear mirades lliures d’estigma en salut mental a través de dos grups de contacte social, és a dir: grups on hi participen persones amb un diagnòstic de trastorn mental i persones que no el tenen, per fer una activitat comuna. En aquest cas un grup farà 8 sessions de Biodanza i l’altre 5 sessions de treball sobre l’alimentació conscient.

A l’acte hi van participar diverses persones representants de l’associació El Far, una altra associació garriguenca que des de fa 12 anys treballa per la sensibilització en salut mental.


Associació Horai: Art, biodanza i nutrició

Article anteriorBrou de lluç amb pasta o arròs
Article següentZombis japonesos per Tots Sants, de la mà del Cineclub La Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.