Ràdio Silenci estrena 8 nous programes i càpsules temàtiques i recupera el magazín diari ‘Això no és Älmhult’

0

Ràdio Silenci va estrenar el passat 13 de setembre la temporada 2021-2022 amb la posada en marxa de tots els espais informatius. La nova graella es completà el dilluns 27 de setembre amb l’inici dels espais fets pels més de seixanta col·laboradors de la ràdio municipal de la Garriga. Una programació amb moltes novetats i la incorporació de quatre nous espais: L’home de Viturbi, els dilluns a les 10 de la nit; Al fons a l’esquerra, els dimarts a les 9 del vespre; En escena, els dimecres a dos quarts de 9; i De què parlem, els diumenges a la una del migdia, cada 15 dies. Aquest últim és un programa conduit pels usuaris i professionals de l’Asil Hospital de la Garriga. A més, a petició de l’Agrupació Sardanista la Garriga, que fa la selecció musical, cada dia a les 3 en punt de la tarda sonarà una sardana.

També es comencen a emetre 4 càpsules temàtiques noves, que es podran sentir tots els matins i tardes de dilluns a diumenge. Càpsules com ara Descobreix la Garriga, feta per les professionals del Centre de Visitants, i Igualtat, impulsada per l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de la Garriga. Aquesta temporada també torna a l’emissora, després del parèntesi obligat per la pandèmia, la Ràdio escola, amb els alumnes de Els Pinetons.

Una vintena de programes de producció pròpia

En total, l’emissora municipal de la Garriga emetrà 21 programes de producció pròpia, entre els quals hi ha clàssics com el Sona en català, el 107.Plom, Les engrunes viatgeres, At Camarillo i Guitarra, baix i bateria. Aquesta temporada també torna el magazín diari Això no és Älmhult, que es podrà escoltar de dilluns a divendres d’una a dues del migdia. La música serà la protagonista del programa, que també inclou entrevistes i seccions de temàtiques diverses. Ràdio Silenci també recupera l’espai de cap de setmana per als més menuts: el Sense embuts. I a més dels espais fets als estudis del carrer Banys, l’emissora de la Garriga emetrà 17 programes fets per altres ràdios d’arreu del país; en aquest sentit, també hi ha novetats, com ara l’espai d’història A les portes de Troia i el programa de sardanes i música per a cobla Coblejant

La fórmula de Ràdio Silenci

Completa la graella una cuidada radiofórmula (La fórmula de Ràdio Silenci), que inclou un espai per als músics garriguencs i 16 càpsules breus que tracten temes ben diversos, com ara nutrició, psicologia, microrelats i l’agenda del Cinema Alhambra. El director de Ràdio Silenci, Eduard Mas, destaca que després d’uns mesos complexos per culpa de la pandèmia, l’emissora municipal de la Garriga torna a créixer, augmentant el número de programes i càpsules temàtiques. “Serà una temporada intensa, amb moltes novetats que, espero, podrem anar explicant durant els propers mesos. L’emissora ha crescut moltíssim els últims anys, però amb les incorporacions d’aquest setembre i les novetats que arriben esperem donar un gran salt endavant”, conclou Mas.

L’Infogar, l’informatiu de l’emissora municipal de la Garriga, manté el seu horari d’emissió: es pot escoltar de dilluns a divendres a les dues i les set de la tarda. Es complementa, a dos quarts de tres i a dos quarts de vuit de la tarda, amb el Notícies en Xarxa, una mirada àmplia al país. Un Notícies en Xarxa que també es pot escoltar de dilluns a divendres de set a nou del matí, i dissabtes i diumenges a les vuit del matí i a les dues de la tarda. A més a més, cada hora, de les nou del matí a les deu de la nit, hi ha un butlletí informatiu. I tots els dilluns a les 8 del vespre es podrà sentir el programa d’esports de l’emissora: el Passeig esportiu.

Ràdio Silenci

Article anteriorEscrits de presó amb Joaquim Forn
Article següentEl Ple de la Garriga referma el compromís per l’Autodeterminació de Catalunya
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.