Ordre del dia del Ple municipal de setembre de 2021

0
Fotografia del Ple municipal de maig 2021 - Autor: Ajuntament de la Garriga

El dimecres 29 de setembre, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga a la Sala Polivalent de Can Luna, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. Qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta de la sessió anterior corresponent al Ple ordinari de data 28 de juliol de 2021

2. Donar compte al Ple de les resolucions d’alcaldia i els acords de la JGL des del dia 19 de juliol al dia 19 de setembre de 2021. 

3. Donar compte de l’informe de la Intervenció relatiu a la remissió de dades al MINHAP de l’execució del pressupost del 2n trimestre del 2021. 

4. Donar compte dels informes de la Tresoreria relatius a la remissió de dades al Ministeri d’Hisenda de la morositat i període mitjà de pagaments a proveïdors (PMP) del segon trimestre del 2021. 

5. Donar compte al Ple de la resolució DSO/2812/2021, de 15 de setembre, del Departament de  drets socials, de la Generalitat per la qual es declara la Garriga, entre d’altres municipis, com àrees amb mercat d’habitatge tens. 

6. Aprovació de la proposta de nomenament de jutge/ssa de pau substitut/a.

7. Aprovació de la segona addenda del conveni de coordinació intermunicipal entre diferents ajuntaments de les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental per a la prestació conjunta del servei de taxi en l’àmbit territorial d’aquests municipis. 

8. Resolució de l’expedient incoat per acord plenari de 26 de maig de 2021 a la contractista Limcamar SL, anterior contractista del servei de neteja de les dependències municipals, per una infracció administrativa lleu. 

9. Resolució del recurs de reposició presentat per GIROPARK contra l’acord de restabliment de l’equilibri econòmic i financer del contracte de concessió de zona blava com a conseqüència de la Covid-19. 

10. Aprovació de l’annex al contracte de la pòlissa de préstec a interès variable subscrit entre l’Ajuntament de la Garriga i Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, SA per import de 2.613.211,90 euros, aprovat pel Ple de 28 de juliol del 2021, relatiu a les incidències als sistemes operatius com a conseqüència del Covid-19, així com la rectificació dels punts quart i cinquè de l’acord ressenyat corresponents al tipus d’interès i a les disposicions del préstec. 

11. Aprovació de l’expedient de modificació de crèdit número 2021/46 modalitat crèdit extraordinari finançat amb baixes de crèdit. 

12. Aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística del municipi de la Garriga referent al sector B3 Can Vilanova. 

13. Ratificació de la RA de data 30 de juliol de 2021 sobre l’ampliació, pel termini d’un mes, del tràmit  d’informació i exposició pública de l’aprovació inicial de la “Modificació Puntual del Pla General d’Ordenació Municipal corresponent al sector B-5 Can Violí”. 

14. Moció, que presenta el grup municipal d’ERC+Acord-AM, de refermament dels compromís del ple municipal de la Garriga amb el dret d’autodeterminació del poble de Catalunya. 

15. Moció que presenten el grup municipal de la CUP de la Garriga, el col·lectiu Perquè no ens fotin el tren i ARRAN la Garriga, en defensa del servei de transport públic de la línia R3.

16. Precs i preguntes dels grups municipals.

Article anteriorEl Primer d’Octubre, referent per assolir la victòria 
Article següentEscrits de presó amb Joaquim Forn
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.