Cigrons amb ou dur

0
329

Per a elaborar la següent recepta, pots adquirir la matèria primera a través dels establiments col·laboradors amb la plataforma d’Oidà!. Podràs confeccionar una cistella de la compra i contactar amb la botiga via WhatsApp per preparar la comanda de forma ben senzilla. D’aquesta manera, donaràs suport al comerç de proximitat!


Ingredients per a 4 persones

  • 500 g de cigrons (podeu comprar-los ja cuits)
  • 1 ceba
  • Sal
  • Fulles de llorer
  • Oli d’oliva
  • 2 ous

Preparació

  1. Bullim els cigrons amb aigua, una mica de sal i unes fulles de llorer.
  2. En una altra cassola fem bullir dos ous durant 12 minuts.
  3. Un cop els cigrons estan cuits, tallem una ceba ben fina i la sofregim a foc lent en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva fins que veiem que agafa un color transparent.
  4. Hi afegim els cigrons ja cuits i ho remenem.
  5. Pelem els ous durs i els tallem a trossos petits, els afegim també a la paella juntament amb els cigrons.
  6. Un cop barrejat, afegim una mica d’aigua que ens ha sobrat de la cocció dels cigrons i ho deixem a foc molt baix durant 10 minuts. Deixem reposar uns minuts i ja ho podem servir!

Aquesta recepta és molt senzilla de fer i el seu resultat és deliciós. La cocció amb el caldo dels cigrons li dona una textura final molt suau i tendra. També podeu acompanyar els cigrons amb una amanida per donar-li un toc vegetal al plat. 

Bon profit!


Clica aquí per a fer la comanda via WhatsApp

   

Clica aquí per a fer la comanda via WhatsApp


Oidà!



Article anteriorLa Garriga acull la 29a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona
Article següentUna exposició fotogràfica recordarà els fets del Primer d’octubre a la Garriga
Oidà és un gran espai virtual on podràs trobar productors locals i petits comerços de Catalunya dins el sector alimentari. Un eCommerce que funciona a través del WhatsApp i que connecta el client amb els productors locals d'arreu de Catalunya, també de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.