Per a elaborar la següent recepta, pots adquirir la matèria primera a través dels establiments col·laboradors amb la plataforma d’Oidà!. Podràs confeccionar una cistella de la compra i contactar amb la botiga via WhatsApp per preparar la comanda de forma ben senzilla. D’aquesta manera, donaràs suport al comerç de proximitat!
Ingredients per a 4 persones
- 500 g de cigrons (podeu comprar-los ja cuits)
- 1 ceba
- Sal
- Fulles de llorer
- Oli d’oliva
- 2 ous
Preparació
- Bullim els cigrons amb aigua, una mica de sal i unes fulles de llorer.
- En una altra cassola fem bullir dos ous durant 12 minuts.
- Un cop els cigrons estan cuits, tallem una ceba ben fina i la sofregim a foc lent en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva fins que veiem que agafa un color transparent.
- Hi afegim els cigrons ja cuits i ho remenem.
- Pelem els ous durs i els tallem a trossos petits, els afegim també a la paella juntament amb els cigrons.
- Un cop barrejat, afegim una mica d’aigua que ens ha sobrat de la cocció dels cigrons i ho deixem a foc molt baix durant 10 minuts. Deixem reposar uns minuts i ja ho podem servir!
Aquesta recepta és molt senzilla de fer i el seu resultat és deliciós. La cocció amb el caldo dels cigrons li dona una textura final molt suau i tendra. També podeu acompanyar els cigrons amb una amanida per donar-li un toc vegetal al plat.
Bon profit!
Clica aquí per a fer la comanda via WhatsApp
Clica aquí per a fer la comanda via WhatsApp